Najjednoduchšia diéta na svete a kilá budú minulosťou: Nejde o to, čo zjete, ale čo vypijete

TA3/zm
8.5.2022 10:00

Prepite sa ku krásnej postave. Stačí niekoľko jednoduchých zmien, ktoré stoja na pitnom režime a do leta stíhate postavu vyformovať takmer bez námahy.

Najjednoduchšia diéta na svete a kilá budú minulosťou: Nejde o to, čo zjete, ale čo vypijete
Pexels

Na pitnom režime postavíte celú diétu, pretože tekutiny nahradia aj jedlo. Stačí niekoľko malým obmien v jedálnom lístku, alebo skôr nápojovom, a ručička na váhe vám veľmi rýchlo klesne.

Zelený čaj namiesto kávy

Začnite deň s čajom namiesto kávy. Konkrétne zelený obsahuje tiež kofeín, takže vás dokáže vzpružiť rovnako ako hnedý aromatický nápoj. No na rozdiel od kávy, zelený čaj má dobre známe účinky na chudnutie. Netreba vám hovoriť žiadne špeciálne postupy. Raňajkový drink skrátka iba obmeníte. Inak si môžete dať na jedenie svoje obľúbené klasické potraviny.  

Smoothie na desiatu

Namixujte si tekutú desiatu v podobe ovocno-zeleninového smoothie, ktoré vás zasýti a dodá vám dostatok energie aj živín. Práve preto je dôležité, aby ste nepoužili len ovocie. V prípade, že by sa vám zdalo smoothie málo sýte, pridať môžete biely grécky jogurt alebo ovsené vločky. Tento drink vám nahrádza jedno jedlo.

Domáca limonáda

Urobte si osviežujúci nápoj, ktorý bude pracovať po celý deň na tom, aby sa vám naštartoval metabolizmus, odvodnili ste sa a skvele trávili. Takou kombináciou je mäta, uhorka, citrón a zázvor. Všetky ingrediencie nakrájajte do dvoch litrov vody ešte večer a nechajte celú noc postáť. Limonáda bude tvoriť váš celodenný pitný režim. Budete tak mať pod kontrolou, aby ste do tela nedostali zbytočné cukry v podobe sladených nápojov.

Polievka na obed aj večer

V rámci tekutej diéty sú podstatnou súčasťou jedálneho lístka polievky. Na obed ich síce môžete kombinovať aj s klasickým tuhým menu, ale na večeru by ste si nič iné nemali dávať.

Vývar je síce chutný, ale nenajedli by ste sa z neho. Môžete si ho dať na obed, ale na večeru siahnite po hustých zeleninových polievkach. Pozor však na to, aby neobsahovali múku a smotanu, čo sú kalórie naviac.

Týmto spôsobom sa nebudete veľmi obmedzovať, ale zároveň dokážete za dva týždne schudnúť a prepiť sa doslova ku štíhlej postave.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok