Vodu s jedlou sódou skrátka musíte vyskúšať: Váš život sa tým úplne zmení

TA3/zm
7.5.2022 10:00

Voda s citrónom je klasika, ale s jedlou sódou? Áno, verte, že si tento nápoj zamilujete a zmení vám život.

Vodu s jedlou sódou skrátka musíte vyskúšať: Váš život sa tým úplne zmení
Profimedia

Sódu bikarbónu pozná každá gazdinka. Využívame ju v kuchyni, ale existuje mnoho trikov, vďaka ktorým s ňou môžete vyupratovať celú domácnosť. No a odteraz s ňou budete začínať deň v pohári s vodou.

Neutralizuje organizmus

Jedlá sóda obsahuje množstvo prírodných liečivých látok, vďaka ktorým sa stáva pomerne lacným a najmú dostupným životabudičom. Má priam zázračný vplyv na celé telo. V prvom rade neutralizuje prekyslenie organizmu, ktoré je príčinou vzniku mnohých chorôb, od tých bežne liečiteľných až po najväčších strašiakov. Jedlú sódu si v obličkách prirodzene vytvára aj naše telo, ale nie je to dostatočné množstvo, a tak si môžete pomôcť.

Pripravte si každý deň nápoj s prídavkom tohto bieleho prášku a odvďačia sa vám obličky, ktoré tak dokážu vylúčiť z tla čo najviac toxínov. Návod je jednoduchý.

Pár lyžičiek denne

Pre dosiahnutie výsledkov by ste mali denne vypiť tri poháre vody, v ktorých rozpustíte jednu lyžičku jedlej sódy. Nápoje by však mali mať časový odstup, a tak nechcite domácu medicínu oklamať tým, že si urobíte celú dávku naraz. Pekne postupne. Ráno jeden pohár s jednou lyžičkou, na obed opäť a večer zase. Ak budete túto kúru dodržiavať aspoň dva týždne, uvidíte prvé výsledky.

Zázračná sóda

A aké výsledky máme na mysli? V prvom rade sa vám vyriešia všetky tráviace problémy. Ak ste sa zvykli po jedle nafukovať, bude to minulosťou. Keď vás trápilo pálenie záhy, už viac nebudete vedieť, o čom je reč. Pocitovo dokonca schudnete, pretože sóda zabráni tomu, aby sa v tele zadržiavala voda.

Voda so sódou a citrónom

Ak uvidíte prvé výsledky a budete sa celkovo cítiť lepšie, môžete rannú rutinu zmeniť, a to tak, že si pripravíte dva poháre vody a pôvodnú lyžičku sódy do nich rozdelíte na dve časti. V prvej várke nepridáte nič viac, do druhého pohára ale primiešate aj citrónovú šťavu. Oba nápoje vypijete ráno, jeden pred raňajkami a druhý po nich. Výsledok bude z hľadiska zdravia rovnaký, ale pocit, že pijete niečo iné, môže byť po prvotnej kúre na nezaplatenie.

Sóda ako kloktadlo

Aj v prípade, že ste tomuto nápoju neprišli na chuť, môžete zázračné účinky jedlej sódy využiť vo svoj prospech. V rovnakých pomeroch si z nej pripravte kloktadlo a denne si ním vyplachujte ústa a hrdlo. Imunita sa vám poďakuje.       

Témy: nápoj Citrón
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok