Ferrari zaradilo Justina Biebera na svoju čiernu listinu. Závažne porušil kódex automobilky

TA3/hm ČTK
8.5.2022 18:00

Kanadský popový spevák Justin Bieber sa dostal na čiernu listinu talianskej automobilky Ferrari. Podľa výrobcu športových vozidiel spevák niekoľkokrát porušil kódex správania, ku ktorému sa zaviazal pri kúpe auta. Medzi prehreškami je napríklad prelakovanie vozidla.

Justin Bieber spevák 800px (SITA/AP)
SITA/AP

Pri kúpe vozidla Ferrari musí nový majiteľ prijať množstvo obmedzení. Niektoré z nich Bieber, ktorý je od roku 2015 majiteľom Ferrari 458, porušil. Vozidlo napríklad nechal prelakovať z bielej na elektrickú modrú a urobil i ďalšie nepovolené zásahy do podoby vozidla. Bieber porušil kódex tiež tým, že chcel auto predať v aukcii, čo pravidlá Ferrari rovnako zakazujú.

Kanadský spevák na seba upozornil už krátko po kúpe auta, keď nechal svoje Ferrari stáť dva týždne pred tanečným klubom a zabudol, kde ho zaparkoval, uviedol denník La Repubblica.

Kvôli zaradeniu na čiernu listinu automobilka už ďalšie vozidlo spevákovi nepredá. Bieber však nie je jedinou celebritou s podobným zákazom. Na čiernej listite Ferrari figurujú tiež hudobníci 50 Cent a Tyga, herec Nicolas Cage či americká celebrita Kim Kardashian.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok