Poslanca Martina Borguľu zo Sme rodina mali obviniť v rámci akcie Inferno

TA3 TASR
26.4.2022 17:25

Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry mal v rámci minulotýždňovej akcie Inferno - 8. kruh obviniť aj poslanca národnej rady Martina Borguľu. Akcia podľa polície súvisela s dokumentovaním korupčnej trestnej činnosti.

Informoval o tom portál zregionu.sk. Polícia zatiaľ informáciu nepotvrdila, Borguľa o obvinení nevie. "Zatiaľ mi žiadne obvinenie nebolo doručené," uviedol Borguľa. Líder Sme rodina Boris Kollár avizoval, že poslanecký klub bude mať v tejto súvislosti v stredu tlačovú konferenciu. Uskutoční sa o 12.00 h.

Polícia doplnila, že medzi obvinenými je aj poslanec NR SR. Meno však nekonkretizovala. "Bližšie informácie poskytneme, keď to situácia umožní, a to až po doručení uznesenia oprávneným osobám," povedal hovorca prezídia Michal Slivka.

V rámci akcie Inferno - 8. kruh obvinil vyšetrovateľ dokopy päť fyzických a jednu právnickú osobu. Viac informácií polícia podľa hovorcu prezídia Michala Slivku k prípadu neposkytuje.

V rámci akcie Inferno - 8. kruh obvinil vyšetrovateľ dokopy päť fyzických a jednu právnickú osobu. Akcia podľa polície súvisela s dokumentovaním korupčnej trestnej činnosti. Viac informácií polícia podľa hovorcu prezídia Michala Slivku k prípadu neposkytuje.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok