Benzema hetrikom zostrelil Chelsea, Bayern prekvapivo prehral vo Villarreale

TA3 TASR
6.4.2022 23:35

Futbalisti Realu Madrid zvíťazili v prvom štvrťfinálovom zápase Ligy majstrov 2021/2022 na trávniku obhajcu trofeje Chelsea FC 3:1, všetky ich góly strelil Karim Benzema. V druhom stredajšom stretnutí prekvapujúco zaváhal Bayern Mníchov a zo štadióna Villarrealu si odniesol prehru 0:1. Odvety sú na programe 12. apríla.

Benzema hetrikom zostrelil Chelsea, Bayern prekvapivo prehral vo Villarreale
TASR/AP

Francúzsky kanonier sa v prvom polčase v rozmedzí troch minút dvakrát presadil hlavou. Krátko pred prestávkou sa podarilo znížiť Havertzovi. Hneď v úvodnej minúte druhého polčasu však Benzema využil obrovskú chybu brankára Mendyho a zavŕšil hetrik. Trinásťnásobný šampión Ligy majstrov si tak vytvoril sľubný náskok do odvety, ktorá sa bude hrať budúci týždeň na štadióne Santiaga Bernabeua.

Úradujúci nemecký šampión Bayern Mníchov vstupoval do zápasu na pôde Villarealu v pozícii favorita. Už v 8. minúte však Bavorov zaskočil Danjuma. Villarreal sa v ďalšom priebehu zápasu držal v obrane a vyrážal do rýchlych brejkov, z ktorých si vypracoval niekoľko sľubných šancí. Naopak, Bayern sa v ofenzíve trápil a zo Španielska tak odišiel s tesnou prehrou.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok