NBA: Na pozíciu lídra sa opäť dostali basketbalisti Miami Heat. Zdolali Sacramento 123:100

TA3
29.3.2022 15:33

V nabitom súboji o čelo východnej konferencie NBA sa na pozíciu lídra opäť dostali basketbalisti Miami. Heat ukončili štvorzápasovú sériu prehier, keď zdolali Sacramento 123:100.

Naopak na Východe klesol z prvej až na štvrtú priečku Boston. Sériu šiestich výhier mu ukončilo Toronto, ktoré doma zvíťazilo v dramatickom súboji 115:112 po predĺžení. Hrdinom večera sa pritom stal Kamerunský pivot Pascal Siakam, ktorý v poslednej minúte riadnej hracej doby zmazal 4-bodové manko na Celtics a celkovo sa na triumfe Raptors podieľal 40 bodmi a 13 doskokmi.

Golden State sa momentálne trápi a v druhej polovici marca má bilanciu jedna výhra a 6 prehier. K absencii kľúčového hráča  Stepha Curryho sa pridali aj Draymond Green a Klay Thompson a Warriors prehrali v Memphise nečakane hladko 95:123. 

Domácim rovnako chýbal ich líder Džej Morant, no Grizzlies hrajú aj bez neho dobre a druhý najlepší tím súťaže vyhral piaty duel po sebe. Memphis už má zaistený postup do osemfinále play-off, veľmi blízko k tomu je aj Golden State.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok