Pohronie remizovalo s Liptovským Mikulášom. Prvý polčas divákov príliš nenadchol

TA3 TASR
19.3.2022 22:33

Futbalisti FK Pohronie remizovali v 3. kole nadstavbovej časti Fortuna ligy v skupine o udržanie s MFK Tatran Liptovský Mikuláš 1:1.

Prvý polčas divákov príliš nenadchol. Hralo sa najmä medzi šestnástkami a ofenzívne akcie sa často končili už v zárodku. Dominovali pozorné defenzívy a hráči sa nedostávali do prečíslení. Na bezgólovom skóre prvého dejstva nič nezmenila ani situácia z 25. minúte, v ktorej kapitán hostí Čögley ratoval na bránkovej čiare.

V 54. minúte sa hráči Zlatých Moraviec dostali k rýchlej narážačke v šestnástke hostí, Mondek zakončil zblízka, ale iba do bočnej siete. O osem minút sa k strele dostali aj domáci, ale Popovits nasmeroval pohotový volej priamo do pripraveného brankára Lukáča. Rozhodujúci moment zápasu priniesla 76. minúta.  

Bývalý hráč Michaloviec Georgios Neofytidis mal snahu zastaviť centrovanú loptu, no nešťastne ju usmernil do bránky hostí - 1:0. Domáci si tesný náskok v zostávajúcich minútach nenechali vziať. Sústredili sa na defenzívu a ViOn nepustili na dostrel Kožucharovej bránky.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok