Najzaujímavejšie fotografie týždňa

SITA, TA3
9.12.2012 08:04

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA
flase.jpg

1. Palestínsky robotník Mohamed Hajjeh pri práci s haldami plastových fliaš. Recyklačný projekt, financovaný EÚ, pomáha znižovať nezamestnanosť v krajine. (AP Photo/Mohammed Ballas)

pakistan.jpg

2. Smútiaci Pakistanci na pohrebe moslimského učiteľa Maulana Mohameda Ismaila. Zastrelil ho neznámy ozbrojenec. (AP Photo/Shakil Adil)

cina.jpg

3. Čínska provincia Heilongjiang sa pripravuje na festival. Robotník vyrezáva z jazera veľké kusy ľadu, ktoré sa opracujú na sochy. (AP Photo)

alepo.jpg

4. Zničené sýrske mesto Aleppo. Krajina je už mesiace ponorená do občianskej vojny medzi povstalcami a vládnymi jednotkami. (AP Photo/Narciso Contreras)

bahrain.jpg

5. Protivládne protesty zažíva v týchto dňoch viacero krajín sveta. Nevyhli sa ani Bahrajnu, kde demonštranti zapálili benzínové nádrže. (AP Photo/Hasan Jamali)

cigareta.jpg

6. Tento obrovský ohorok umiestnili na parížsku vlakovú stanicu Gare de Lyon v rámci kampane proti neslušnosti. (AP Photo/Remy de la Mauviniere)

helikoptera.jpg

7. Helikoptéra s vodou krotí požiar v národnom parku Lane Cove v austrálskom Sydney. (AP Photo/Rick Rycroft)

cyklo.jpg

8. Dánsko je krajinou cyklistov. Ani táto mladá žena v Copenhagene sa nezľakla hustého sneženia a mínusových teplôt. (AP Photo/Polfoto/Joachim Adrian)

Miami (SITA).jpg

9. Do vôd Miami Beach zavítal obrovský kovový aligátor. Ide o umeleckú performance Lloyda Goradeskeho. (AP Photo/The Miami Herald, Patrick Farrell)

Martin (SITA).jpg

10. Navštevníci v mnohých slovenských mestách si užívajú atmosféru vianočných trhov. Na obrázku sú tie martinské. Foto: SITA/Milo Fabian

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok