Trnava by mohla hrávať domáce zápasy v Senci

TASR
30.11.2012 18:12

V Trnave už čochvíľa začne výstavba nového štadióna. Spartak hľadá dočasné útočisko pre domáce súťažné stretnutia a tým sa s najväčšou pravdepodobnosťou stane Senec.

Trnava by mohla hrávať domáce zápasy v Senci

"Senec bude pre Spartak najvýhodnejším riešením. Štadión spĺňa všetko, čo si liga aj Európa vyžaduje. Myslím si, že aj kapacita vyše 3600 divákov bude postačujúca," cituje piatková tlačová správa klubu Branislava Krišku.

Kriška sa od 3. decembra stane zamestnancom Slovenského  futbalového zväzu (SFZ) a začne plniť povinnosti plynúce z pozície šéfa NTC.

"Na Spartak budem spomínať iba v najlepšom. Zažil som tu krásne chvíle. Najviac budem mi asi ostane v pamäti na Európsku ligu a postup cez Levski Sofia. Ale hriať ma bude aj vlaňajší vicemajstrovský titul. Vďaka patrí vedeniu klubu, fanúšikom, mojim kolegom v realizačnom tíme a hráčom. So všetkými sa mi spolupracovalo výborne. Naopak, verím, že svoju úlohu som si splnil aj ja, za odvedenou robotou si stojím," dodal muž, ktorý prišiel do Spartaka 20. marca 2011, keď začal robiť asistenta Petrovi Zelenskému.

Jeden a pol roka spolupracoval s Pavlom Hoftychom a svoje takmer dvojročné pôsobenie v Trnave končí opäť s Petrom Zelenským.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok