Mansory Stallone dostalo okrem výstredného vzhľadu aj zvýšený výkon. Akú porciu výkonu nájdeme pod prednou kapotou?

TA3/SZ
21.1.2022 18:30

Z dielne úpravcu Mansory vychádza další počin v podobe modelu Stallone, ktorý dostal neprehliadnuteľnú farbu a množstvo dizajnových úprav

Mansory Stallone dostalo okrem výstredného vzhľadu aj zvýšený výkon. Akú porciu výkonu nájdeme pod prednou kapotou?
Mansory

Mansory má v ponuke množstvo poväčšine výstredných počinov, ktoré si však dokážu nájsť množstvo fanúšikov a zákazníkov po celom svete. Najnovšou novinkou je model Stallone vychádzajúci z Ferrari 812 GTS v žiarivo oranžovej farbe. V prednej časti si môžte všimnúť agresívnejšie tvarovaný predný nárazník s aerodynamickými prvkami, ako napríklad splitter, či bočné lišty na usmerňovanie vzduchu obtekajúceho auto.

Pri pohľade zboku zaujmú najmä disky kolies lemované oranžovým pásom, ktoré ladia k lakovaniu auta. Zaujímavým prvkom sú aj výduchy v predných blatníkoch, ktoré podčiarkujú športový nádych.

Mansory Mansory

Stallone disponuje skladacou strechou, ktorú môže posádka v priebehu jazdy zložiť a užívať si symfóniu vychádzajúcu z výfukového systému. V zadnej časti okamžite zaujme rozmerné krídlo, ktoré plní nie len estetickú funkciu, ale pomáha aj k zlepšeniu aerodynamiky. Firma pri návrhu svojich modelov, alebo lepšie povedané úprav využíva aj aerodynamický tunel, takže každý nový prvok by mal mať aj funkčný účel. K zlepšeniu prúdenia vzduchu napomáha aj difúzor, v ktorom si môžte všimnúť štyri kruhové koncovky výfukového systému.

Mansory Mansory

Oranžová farba sa dostala taktiež aj na čalúnenie interiéru, ktorého oranžovo biela kombinácia pôsobí vcelku extravagantne. Na karbónovo koženom volante si našlo svoje miesto logo Mansory nahrádzajúce logo automobilky Ferrari.

Mansory Mansory

Pod prednou kapotou sa nachádza atmosférický dvanásťvalcový motor, ktorý generuje namiesto pôvodných 830 konských síl a 740 Nm krútiaceho momentu príjemných 871 koní a 766 Nm krútiaceho momentu. Poháňané sú výhradne zadné kolesá prostredníctvom automatickej prevodovky, vďaka ktorej zrýchli Mansory Stallone z pokoja na 100 km/h za 2.8 sekundy a ručička tachometra sa zastaví po dosiahnutí hodnoty 345 km/h.

Cenovka za takto upravený exemplár aktuálne známa nie je, no úpravca si za svoje služby bude určite účtovať mastnú sumu.

Témy: Ferrari
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok