Pri výbuchu v Skalici sa vážne zranila jedna osoba. Škody odhadujú na takmer 60-tisíc eur

TA3 TASR
21.1.2022 10:53

Pri výbuchu plynových bômb v centre mesta Skalica vo štvrtok krátko popoludní sa zranili dvaja ľudia, z toho jeden vážne. Celkovú škodu si majitelia poškodených vozidiel a jednej z budov vyčíslili zatiaľ takmer na 60 tisíc eur.

hasici_orava.jpg
TA3

"Podľa prvotných informácií malo priamo na ulici vybuchnúť v dodávke s rýchlym občerstvením viacero plynových bômb. Po silnej explózii museli záchranári urýchlene previezť jednu osobu s vážnymi zraneniami do nemocnice. Zranil sa aj náhodný okoloidúci. Tlaková vlna poškodila aj blízko stojace objekty a vozidlá," uviedla Antalová. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

Policajti miesto udalosti uzavreli a kriminalisti zisťujú príčiny a okolnosti mimoriadnej situácie. "Na miesto bol vyslaný aj špeciálny posttraumatický tím, ktorý bol pripravený pomôcť zvládnuť celú situáciu zasiahnutým obetiam. Prípad si na mieste prevzal vyšetrovateľ. Polícia vec rieši v súvislosti s trestným činom všeobecného ohrozenia," doplnila policajná hovorkyňa.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok