Nové Zámky podľahli Trenčínu na domácom ľade, vojaci odchádzali s plným počtom bodov

TA3 TASR
14.1.2022 22:18

Hokejisti HC Nové Zámky podľahli v domácom zápase 29. kola Tipos extraligy Dukle Trenčín 1:5. Pre Duklu to bol prvý zápas od 22. decembra, "vojaci" museli odložiť ďalšie duely pre väčší počet pozitívnych testov na koronavírus.

Najväčším otáznikom pred zápasom bolo, v akom svetle sa po koronapauze predstavia Trenčania. Od prvých minú bolo zrejmé, že Dukle prestávka pomohla, na ľade Nových Zámkov bola lepšia a v prvej dvadsaťminútovke domácich prestrieľala. Do siete Bakalu sa dostali dva puky, v oboch prípadoch zakončoval presne Kanaďan Berisha.

V druhej tretine padli tiež dva góly a opäť oba do bránky domácich. Najskôr sa po chybe Zámčanov dostal do úniku Krajč, svoju šancu aj využil 0:3. Ten istý hráč sa v ďalšom úniku ocitol dokonca pri vlastnom oslabení, ale tentokrát neuspel. Táto presilovka domácim vôbec nesadla, po ďalšej chybe ich potrestal Mahbod. Po tomto góle vystriedal Bakalu v bránke jeho náhradník Lackovič. Ani tento moment však Trenčanov nepribrzdil a ešte do konca druhej dvadsaťminútovky strelil ich piaty gól opäť Mahbod.

V tretej tretine si hostia svoj náskok s prehľadom postrážili. Nevyrušil ich ani gól Jacksona, ktorý upravil skóre zápasu na konečných 1:5. K hetriku mal potom blízko Mahbod, ale Lackovič ho vychytal. Posledné slovo v zápase mal brankár Bowns, ktorý nedovolil skórovať Mišiakovi.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok