Policajti zažili rušné ráno, auto s migrantmi prenasledovali z Maďarska až na Slovensko

TA3 TASR
11.1.2022 12:19

Maďarskí policajti prenasledovali v utorok ráno unikajúce auto z Maďarska na Slovensko. Podarilo sa im ho zastaviť na Hodonínskej ulici v Bratislave. Vodiča, občana Ukrajiny, zadržali. Policajti vo vozidle následne našli dvoch migrantov, ktorí hliadke uviedli, že pochádzajú z Turecka.

Policajti zažili rušné ráno, auto s migrantmi prenasledovali z Maďarska až na Slovensko
FB - Políccia SR - Bratislavský kraj

"Dnes krátko pred 7.30 h sme prijali od policajtov Maďarskej republiky informáciu o prenasledovaní unikajúceho motorového vozidla značky Škoda Octavia, ktoré prenasleduje hliadka maďarských policajtov. Vozidlo odmietlo zastaviť na opakované výzvy policajtov a smerovalo na územie Slovenska. Po prejdení hraničného priechodu Čunovo – Rajka vozidlo smerovalo do obce Rusovce, odkiaľ prešlo znovu na diaľnicu D2 a vo vysokej rýchlosti smerovalo do Malaciek. Na úrovni mestskej časti Lamač vozidlo zišlo z diaľnice a následne na Hodonínskej ulici bolo vozidlo hliadkou Maďarskej polície zastavené," priblížil priebeh udalosti bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Migrantov odovzdali cudzineckej polícii. Počas prenasledovania unikajúceho vozidla sa nikto nezranil, pri zastavení auto poškodilo zvodidlá na Hodonínskej ulici. "Presná výška spôsobenej škody je v tomto prípade predmetom následného dokazovania," uzavrel hovorca.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok