Najzaujímavejšie fotografie týždňa

TA3, SITA, ČTK
2.12.2012 08:49

Pozrite sa na náš pravidelný výber najzaujímavejších agentúrnych fotografií týždňa.

Najzaujímavejšie fotografie týždňa
SITA
mlieko (SITA).jpg

1. Bruselskí policajti museli namiesto dlažobných kociek čeliť inej hrozbe, hektolitrom mlieka. Farmári totiž protestovali proti nízkym cenám tejto komodity. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)

štrajk učiteľov (SITA).jpg

2. Slovenskí učitelia sa po rokoch zobudili a vstúpili do celoslovenského ostrého štrajku. Brány škôl sa zatvorili. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

gvdfgdfgdfgf.jpg

3. Odbory však po niekoľkých dňoch ustúpili a v štrajku zostalo len niekoľko škôl. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

Gaza (SITA).jpg

4. Palestínčania majú dôvod na radosť. Krvavý konflikt s Izraelom ustal a krajina získala v OSN nečlenský štatút, ktorý má napríklad aj Vatikán. (AP Photo/Adel Hana)

bordel.jpg

5. Zberač odpadkov si v indonézskej Jakarte doprial chvíľku oddychu. Ako vidno na fotografii, práce má dosť. (AP Photo/Tatan Syuflana)

egypt.jpg

6. Protestovalo sa aj v Egypte. Vyše 100-tisícový dav žiadal, aby sa prezident Muhammad Mursí okamžite vzdal rozsiahlych právomocí, ktoré si udelil. (AP Photo/Khalil Hamra)

pena do kúpeľa (SITA).jpg

7. Nadpozemská atmosféra, ktorá obklopuje modliaceho sa muža v indickej rieke Yamuna, má žiaľ industriálny pôvod. (AP Photo/ Manish Swarup)

a00a000.jpg

8. Nebeský záber číslo dva: Mladý palestínsky kresťan drží kríž pred Kostolom desiatich malomocných. (AP Photo/Mohammed Ballas)

02202020.jpg

9. Kaskadéri v slávnom "autodróme" v indickej dedine Kanachack sa opäť prekonávali. (AP Photo/Channi Anand)

šikmá pagoda (ČTK).jpg

10. Mesto Xsian, severozápadná Čína. Študenti hrajú basketbal neďaleko pagody, ktorú musí pre havarijnú statiku pridržiavať oceľová konštrukcia. (AP Images)

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok