V Miloslavove sa konalo zhromaždenie pred domom údajnej organizátorky šikany 11-ročného dievčaťa

TA3 TASR
9.1.2022 15:59

Počas nedeľňajšieho zhromaždenia v Miloslavove v okrese Senec predviedli na policajné oddelenie dve osoby, ktoré na mieste nevedeli hodnoverne preukázať svoju totožnosť. Oznámila to polícia na sociálnej sieti.

Informovala aj o tom, že v prípade 14 osôb došlo k porušeniu platných pandemických opatrení, zaoberať sa nimi bude príslušný úrad verejného zdravotníctva. "Prípady narušenia verejného poriadku sme nezaznamenali," dodali policajti.

V priebehu popoludnia dohliadali na zhromaždenie, ktoré zorganizovala skupina občanov prostredníctvom sociálnej siete pred domom, v ktorom býva údajná organizátorka šikany 11-ročného dievčaťa.

Maloletú mali podľa medializovaných informácií napadnúť, opiť a vyzliecť 2. januára v Miloslavove kamaráti. Incident si mali nakrútiť na telefón a zverejniť na sociálnych sieťach. Celé sa to malo odohrať v obci v areáli bývalého družstva. Na zverejnenom videu by mali byť 14-, 15- a 16-ročné deti.

Podľa medializovaných informácií by takýto prípad nemal byť jediný a táto skupina už mala zaútočiť na deti aj v minulosti. Polícia v piatok informovala, že prípad si na základe výberovej príslušnosti prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície KR PZ v Bratislave.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok