Dodajte svojim vlasom objem: Skúste trik so suchým fénovaním a prehadzovaním cestičky

TA3/zm
19.1.2022 16:00

Ak vašim vlasom chýba objem, môžete si k nemu dopomôcť jednoduchými trikmi od kaderníkov. Nepotrebujete na to nič špeciálne a zvládnete to aj bez praxe.

Dodajte svojim vlasom objem: Skúste trik so suchým fénovaním a prehadzovaním cestičky
Pexels/Bennie Lukas Bester

Nadýchaný účes je snom nejednej ženy. Vďaka malým zmenám v úprave vlasov môžete mať hrivu, po akej túžite.

Suchý šampón

Tento kozmetický výrobok nie je určený len na rýchlu záchranu od mastenia. Ak ho použijete pri čerstvo umytých vlasoch, dokáže v nich vyčarovať objem. Nastriekajte alebo nasypte ho ku korienkom a upravte rukami. Suchý šampón dokáže vlasy krásne pozdvihnuť, takže účes bude pôsobiť bohatšie.

Lak na vlasy

Podobne dokážete účesu pričarovať objem s lakom na vlasy. Použijete ho len o niečo inak než ste zvyknuté. Nastriekajte ho na kefu, nie priamo na vlasy. Potom sa predkloňte a prečešte. Keď hodíte vlasy dozadu, budú vyzerať oveľa hustejšie. Navyše ich lakom na vlasy nezaťažíte toľko, ako keby ste ho sprejovali priamo na hlavu.       

Fénujte nasucho

Fénovať vlasy tesne po umývaní je klasikou, vďaka ktorej si dokážete pričarovať nejaké ten objem naviac. Ale skúste to aj medzi jednotlivými umývaniami, a to nasucho. Postupujte podobne ako pri laku na vlasy a fénujte sa v predklone, čím zafixujete každý vlások v opačnom smere jeho rastu a tak budú vyzerať „ďalej od hlavy“.

Prehadzujte cestičku

A napokon malý trik, ako si udržať nadýchaný účes po celý deň. Je veľmi jednoduchý, prehadzujte si vo vlasoch cestičku. Vždy keď vám účes spľasne, stačí zmeniť len smer pomocou hrebeňa. Opticky bude opäť hriva vyzerať nadýchaná.

Témy: Krása
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok