V Šali zavraždili 21-ročného muža

TASR
24.11.2012 20:26

Na čínsku rodinu v Šali zaútočil dnes 29-ročný muž z Tešedíkova. Vtrhol do bytu Číňanov a zviazal tam šnúrou otca so synom. Potom nožom zaútočil na syna a štyrikrát ho bodol do krku, hrude a nohy. Spôsobil mu tým zranenia, v dôsledku ktorých 21-ročný muž po prevoze do nemocnice v Galante zomrel.

V Šali zavraždili 21-ročného muža
CTK (ilustracne)

Otcovi obete sa podarilo vymaniť z pút, na čo páchateľ vybehol z bytu, 47-ročný otec napadnutého muža ho prenasledoval. Niekoľkokrát vystrelil z legálne držanej pištole do vzduchu a napokon páchateľovi prestrelil nohu.

Incident sa odohral na prízemí domu. O poschodie vyššie sa zdržiavala matka a manželka napadnutých Číňanov. Pravdepodobne v strachu o život vyskočila z okna. Podľa predbežných informácií si zlomila nohu a je hospitalizovaná v nemocnici.

"Otca obete, ktorý strieľal, policajti zadržali. Vraha odviezli so strelnými poraneniami do nemocnice. Vyšetrovateľka začala trestné stíhanie vo veci vraždy," doplnila informácie pre TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok