Vstávajte s Raňajkami na TA3: Okrem spravodajstva prinášame aj užitočné rady a servisné informácie

TA3
3.12.2021 16:29

Ranné vysielanie s názvom Raňajky môžu diváci Televízie TA3 sledovať každý deň od pondelka do piatka v čase od 6.00 hod. do 9.00 hod. Moderátori Alex Štefuca a Noro Dolinský pripravujú spoločne s tímom ranného vysielania v pracovných dňoch nielen aktuálne spravodajstvo, počasie a dopravný servis, ale aj užitočné rady a servisné informácie.

Vstávajte s Raňajkami na TA3: Okrem spravodajstva prinášame aj užitočné rady a servisné informácie
TA3

Raňajky využívajú aj veľký potenciál regionálnych spravodajcov, ktorí nám sprostredkujú informácie z rôznych kútov Slovenska,“ uviedol Alex Štefuca.

Najviac sa mi na Raňajkách páči spontánnosť a interakcia s divákmi. Napriek tomu, že s Nikolou Detáriovou nenechávame nikdy nič na náhodu a každé vydanie relácie poctivo pripravujeme, vždy si nájdeme priestor na istú dávku improvizácie a teda na momenty, ktoré sú korením vysielania. Musím povedať, že sme si ako ranná dvojica veľmi sadli,“ hovorí Noro Dolinský.

Sledujte ranný magazín Raňajky každý pracovný deň od 6.00 do 9.00 h na TA3 aj na ta3.com.

Televízia TA3 má už 20 rokov nezastupiteľné miesto na slovenskom mediálnom trhu ako jediná spravodajská televízia. Patrí medzi najdôveryhodnejšie mediálne značky, čo opakovane potvrdzujú prieskumy britského Inštitútu Reuters pre výskum žurnalistiky na Oxfordskej univerzite.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok