Sabaka: Takto vyzerajú pľúca chorého na covid, ktorý sa liečil ivermektínom, aspirínom a antibiotikami

TA3
3.12.2021 12:24

"To, že pacienti končia v nemocnici, lebo od skorumpovaných lekárov nedostanú včas vitamíny, ivermektín a antibiotiká, je hoax," píše infektológ Peter Sabaka. Zároveň zverejnil fotografiu poškodených pľúc, ktoré patria covidovému pacientovi užívajúcemu vysoké dávky ivermektínu, aspirínu a ďalších látok.

Kollár
TASR/AP

Infektológ píše, že pacientov s pľúcami, ktoré vyzerajú ako tie na fotografii, majú v nemocnici "kopu". Fotografia podľa Sabaku zachytáva "pľúca pacienta, ktorý preventívne užíval vysoké dávky vitaminu D. Hneď ako zistil že má Covid-19, užival vysoké dávky ivermektínu, hydroxychlorochínu, zinku, aspirínu a antibiotiká." 

Pacient, ktorý sa snažil liečiť týmto spôsobom, "skončil so 70 % postihnutím pľúc na vysokoprietokovom kyslíku", ako skonštatoval lekár. Sabaka vysvetlil, že pľucne tkanivo by malo byť na snímke čierne, pretože obsahuje vzduch, tu je biele pretože obsahuje vodu.

Nepravdy o liečbe covidu ivermektínom či vitamínmi, ako aj hoaxy o lekároch, ktorí tieto látky pacientom odopierajú, označil Sabaka za soľ do rán unaveným zdravotníkom, ktorí ozaj robia čo je v ich silách.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok