Pardavý skončil v Trenčíne, dočasným kormidelníkom bude Radivojevič

TA3 TASR
3.12.2021 09:55

Ján Pardavý už nie je tréner hokejistov Dukly Trenčín. V klube skončil po vzájomnej dohode, informovala oficiálna stránka Dukly.

Vo funkcii ho dočasne zastúpi športový riaditeľ Branko Radivojevič, trénerský tím doplní aj hlavný kouč juniorov Viliam Čacho. 

"Tím od začiatku sezóny bojuje s nepriaznivými výsledkami spojenými s vysokým počtom prehier, ktoré sa odrážajú na našom celkovom postavení v tabuľke. Klub si uvedomuje aktuálnu situáciu, ktorá si však okrem trénerskej pozície bude žiadať zmeny aj na strane hráčskeho kádra, najmä v prípadoch, kedy ohodnotenie hráčov nekorešponduje s ich výkonmi v zápasoch. Tieto zmeny však budú taktiež ovplyvnené príchodom nového hlavného trénera, ktorý bude následne s tímom pracovať. Je zrejmé, že obe strany potrebujú nový impulz, ktorý im dopomôže k dosiahnutiu svojich budúcich cieľov," uviedol klub v oficiálnom stanovisku.

Trenčínu patrí v tabuľke Tipos extraligy po prehrách doma so Zvolenom (2:3) a v Košiciach (1:4) priebežne 7. priečka s 22-bodovou stratou na lídra Slovan Bratislava. V piatok čakal Duklu duel na ľade HK Nitra.

Pardavý viedol Duklu z pozície hlavného kouča od sezóny 2019/2020, predtým v klube pôsobil aj ako hráč a asistent trénera. "Jánovi Pardavému ďakujeme za prácu, ktorú pre náš klub odviedol, či už ako hráč alebo ako tréner, a prajeme mu veľa šťastia v jeho ďalších kariérnych krokoch, ako aj v osobnom živote. Napriek tomu, že nebude stáť na trénerskej lavičke, bude aj naďalej súčasťou našej Dukla Trenčín rodiny," uviedla Dukla na svojej webstránke.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok