NHL: Jazdcom sa darí. New York Rangers uštedrili Philadelphii už siedmu prehru

TA3 TASR
2.12.2021 07:23

Hokejisti New York Rangers zvíťazili zámorskej NHL v noci na štvrtok na domácom ľade nad Philadelphiou 4:1. Rangers zaznamenali štvrté víťazstvo za sebou a uštedrili Flyers siedmu prehru v sérii.

NHL: Jazdcom sa darí. New York Rangers uštedrili Philadelphii už siedmu prehru
TASR/AP

"Jazdcom" sa momentálne darí, keď uspeli v ôsmom z uplynulých deviatich zápasov. Brankár víťazného tímu Igor Šesťorkin predviedol 33 úspešných zákrokov.

Vancouver uspel na ľade Ottawy 6:2, v bránke Canucks kryl Thatcher Demko 19 striel Senators. Slovenský brankár Jaroslav Halák bol pripravený na striedačke hostí. Detroit zdolal doma Seattle 4:3 po nájazdoch, rozhodujúci predviedol Adam Erne. Red Wings uspeli vo štvrtom stretnutí v sérii.

Darilo sa Torontu, ktoré doma v zvíťazilo nad Coloradom 8:3 aj vďaka trom gólom Austona Matthewsa. Americký útočník tak dosiahol štvrtý hetrik v kariére v profilige. Maple Leafs si natiahli víťaznú sériu už na číslo 5. Hosťom sa do zostavy po osemzápasovej absencii pre zranenie v nižšej časti tela vrátil Nathan MacKinnon, pripísal si dve asistencie. Edmonton doma zvíťazil nad Pittsburghom 5:2, kapitán Oilers Connor McDavid nazbieral štyri body (1+3).

Výsledky:

NY Rangers - Philadelphia 4:1

Detroit - Seattle 4:3 pp a sn

Ottawa - Vancouver 2:6

Toronto - Colorado 8:3

Edmonton - Pittsburgh 5:2

Anaheim - Vegas 6:5

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok