V súboji na dne tabuľky uspeli Zlaté Moravce. Pohronie bez bodu

TA3
27.11.2021 22:47

V Žiari nad Hronom narazili na seba posledný s predposledným, keď tu Pohronie hostilo ViOn Zlaté Moravce. Postavou zápasu sa stal Grék Kyziridis, ktorý rozhodol dvomi gólmi o víťazstve hostí.

V súboji tabuľkových susedov hrali v Žiari nad Hronom  za drobného dažďa. V úvode boli aktívnejší domáci, ale neskôr sa začali osmeľovať aj hostia. No dlho to vyzeralo, že do šatní pôjdu za bególového stavu, ale Zlatým Moravciam sa predsa len minútu pred koncom polčasu podarilo  prekonať domáceho brankára Hrdličku. 

Po neúspešných strelách Mondeka a Šveca to skúsil ešte Kyziridis a bol z toho prvý gól. V druhom dejstve akoby chytili Pohrončania druhý dych, a tak sa viac hralo pred bránou ViOnu. V 68. Minúte mal obrovskú šancu vyrovnať striedajúci Ściślak , ale radosť mu prekazil Čögleyov obranný zákrok. V 84. Minúte sa ešte pokúšal Badolo, ale trafil brvno. Druhý gól zápasu dal opäť strelec prvého Grék Alexandros Kyziridis s Ďubekovou asistenciou a bolo rozhodnuté. Zlaté Moravce zvíťazili nad Pohroním 2:0.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok