Dubajský luxus zo 77. poschodia: Jedinečný hotel ohúri výhľadmi, aké inde nenájdete

CK Satur/PR
26.11.2021 17:59

Perzský záliv, biele pláže a z každej strany „výhľady ako pre bohov“ si môžete vychutnať v jedinečnom päťhviezdičkovom hoteli Address Beach Resort v Dubaji, ktorý je zosobnením nielen luxusu, exotiky, najvyššie položeného bazéna na svete, ale aj najvyššieho wellness centra v Dubaji na 75. poschodí, kde o vás bude postarané ako vo vatičke.

Dubajský luxus zo 77. poschodia: Jedinečný hotel ohúri výhľadmi, aké inde nenájdete
CK SATUR

Hotel Address Beach Resort 5* bol otvorený v decembri 2020 a odvtedy vzbudzuje nielen údiv, celosvetové obdivy, ale aj veľkú zvedavosť. Veď okolo jeho sklenených nôh sa už rozbúchalo nejedno srdce a z „nekonečného bazéna“ sa zas zatajil dych, lebo ten výhľad odtiaľ je jednoducho neopísateľný. Nebeské výhľady vás však budú sprevádzať celým vaším pobytom, a vám sa nebude chcieť odtiaľto ani odísť. Ráno pri východe slnka, večer pri západe, či celý Dubaj zahalený v tme a žiariaci miliónmi farebných svetiel, určite zapôsobí na vaše zmysly. A presne o toto sa tu snažili architekti.

Pohľad zo 77. poschodia hotela Address Beach Resort 5* na Ain Dubai a Palmový ostrov. CK SATUR

Výnimočný hotel Address Beach Resort 5*, ktorý zaručene pritiahne vašu pozornosť už z diaľky, tvoria dve veže vysoké 301 metrov, ktoré sú spojené na vrchole preskleným mostom. Leží v srdci štvrti Dubai Marina priamo na obľúbenej bielej pieskovej pláži JBR, kde nájdete aj najväčší vodný nafukovací park na svete. Vaše pohľady budú jednostaj blúdiť za tou najvyššou vežou na svete – Burj Khalifa, či za legendárnym hotelom v podobe plachetnice – Burj Al Arab, za Palmovým ostrovom a hotelom Atlantis, za ostrovom Svet, ako aj ku najvyššiemu kolesu na svete – Ain Dubai.

Hotelová pláž a Ain Dubai. CK SATUR

Hotelový bazén vo výške 294 m je zapísaný aj do Guinnessovej knihy rekordov, ako najvyššie položený, pričom zaberá plochu 560 m2. Bazén má až 75 m dlhú plaveckú plochu a napríklad aj ležadlá priamo vo vode, čím tak podčiarkuje dokonalý luxusný relax. Kým hotelový bazén je určený len pre hostí, reštaurácia Zeta Seventy Seven je otvorená pre každého a na jej jedálnom lístku nájdete ázijské delikatesy, ktoré môžete ochutnať počas obeda či večere. Pochutnať si tu môžete na čerstvom sushi, sashimi, ľadových ustriciach, sviečkovej Wagyu, chrumkavých krevetách či na languste. Výbornú libanonskú a brazílsku kuchyňu ponúka reštaurácia Li´Brasil, ako aj The Beach Grill s medzinárodnou kuchyňou a rôznymi chuťovkami pri bazéne.

Hotelová rešturácia. CK SATUR

Aj každá hotelová izba ponúka krásne a luxusne zariadené klimatizované izby s výhľadom na mesto alebo na more. Deti si tu užijú bazén so šmýkačkami, alebo môžu využiť i detský klub The Qix, ktorý je pre deti 4-11 rokov.

Hotelová izba. CK SATUR

Za dokonalým relaxom sa môžete vyviesť na 75. poschodie, kde sa nachádza wellness a užiť si v luxusnom prostredí tie najlepšie služby, kde je výber iba na vás.

Relax v hotelovom spa. CK SATUR

Ak túžite po spoznávaní dubajských atrakcií, tak toto mesto ich ponúka stovky. Či už je to príjemné spoznávanie mesta od jeho najstaršej časti, miestnych trhov plné korenín a zlata, či moderných nákupných centier, ako je to najväčšie na svete - Dubai Mall, pri ktorom stojí aj najvyššia veža sveta, nová budova opery a nádherná spievajúca fontána, až po akčné a dobrodružné výlety, pričom si tu môžete užiť akvaparky, zipline a zábavné parky, kde sa zabavia nielen deti ale aj rodičia.

Dubaj. CK SATUR

Vašu zážitkovú dovolenku vďaka tomuto "rekordnému hotelu" celkom iste môžete povýšiť aktuálne aj o nové vnímanie budúcnosti a to prostredníctvom výstavy EXPO v Dubaji, ktorá prebieha od októbra 2021 do konca marca 2022.

Aktuálne informácie o vstupe do Spojených arabských emirátov a návratu na Slovensko nájdete v covid mape CK SATUR.

TIPY, AKTUALITY A ZAUJÍMAVOSTI O CESTOVANÍ VÁM PRINÁŠA CK SATUR.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok