Mr. Bean končí, oznámil Rowan Atkinson

TASR youtube
18.11.2012 08:10

Obľúbený Mr. Bean bude minulosťou, britský herec Rowan Atkinson sa totiž rozhodol sústrediť sa na dramatické úlohy a venovať sa výlučne divadlu.

Mr. Bean končí, oznámil Rowan Atkinson
SITA

Ako Atkinson uznal v rozhovore pre britský denník The Telegraph, keď človek v strednom veku hrá detsky bláznivé úlohy, "je to pomerne smutný obraz".

Herec priznal, že Mr. Bean mu priniesol obrovský komerčný úspech, ale dodal, že táto rola si vyžaduje aj veľkú telesnú aktivitu. "V mojom veku už treba byť opatrný," dodal. "Myslím, že Beana budem hrať čoraz menej," spresnil britský herec.

Atkinson je podľa vlastných slov unavený z toho, že si ho väčšina ľudí spája len s Mr. Beanom, preto sa teraz chce sústrediť na naštudovanie viacerých dramatických úloh v londýnskom West Ende. Najprv sa objaví v obnovenom predstavení hry Simona Graya.


Postava Mr. Beana sa na televíznych obrazovkách objavila v roku 1990. Komediálny seriál sa prestal vysielať pred piatimi rokmi, ale doteraz je Mr. Bean Atkinsonovou najznámejšou postavou, akú kedy stvárnil. Mr. Bean sa dostal aj na plátna kín ako hlavný hrdina celovečerných filmov. Jeho popularita ešte viac vzrástla po tom, ako sa objavil v otváracom ceremoniáli Letných olympijských hier v Londýne.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok