India od 15. novembra otvára turistické brány

CK Satur/PR
10.11.2021 11:26

India od 15.11.2021 otvorí svoje turistické brány pre individuálnych cestovateľov. Je to skvelá správa pre milovníkov tejto kultúry a tiež pre cestovateľov, ktorí majú radi ajurvédcke pobyty.

India od 15. novembra otvára turistické brány
CK Satur/PR

Indická vláda v rámci propagácie a znovu naštartovania cestovného ruchu v Indii otvára od 15. 11. 2021 svoje brány turistom a ponúka im online e-TOURIST VISA zdarma až do marca 2022. Každému žiadateľovi budú udelené zdarma jednovstupové turistické víza platné jeden mesiac.

V súčasnosti na vstup a výstup z EU do Indie postačuje negatívny RT-PCR test a vyplnené registračné formuláre. Pri prílete do Indie sa vyžaduje vykonať RT-PCR test priamo na letisku. Výsledky testu sa posielajú e-mailom do cca 5 hodín.

Ajurvédske rezorty a nemocnice po dlhom období bez klientov a pacientov sa starostlivo pripravujú na znovuotvorenie. Aplikujú sa medzinárodné hygienické pravidlá a vládne nariadenia. Takmer vo všetkých rezortoch sú všetci zamestnanci očkovaní vakcínami proti Covid-19. Jedinou podmienkou prijatia na ajurvédsky pobyt je negatívny RT-PCR test pre všetkých klientov a pacientov (aj očkovaných).

Aktuálne informácie o vstupe do Indie a návratu na Slovensko nájdete v covid mape od CK SATUR.

TIPY, AKTUALITY A ZAUJÍMAVOSTI O CESTOVANÍ VÁM PRINÁŠA CK SATUR.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok