Vo farbách padajúceho lístia: Dodajte sezónnemu šatníku paletu jesene

TA3/zm
28.10.2021 16:00

Jesenné farby prírody môžete preniesť aj do svojho šatníka. Odtiene padajúcich listov rozžiaria sychravé dni

Vo farbách padajúceho lístia: Dodajte sezónnemu šatníku paletu jesene
Sinsay

S príchodom chladnejších dní automaticky siahame po temnejších farbách, a to je veľká škoda. Jeseň má krásnu paletu odtieňov od žltej, oranžovej, cez zelenú, bordovú až po hnedú. A práve tieto farby sa hodia aj do sezónneho šatníka, aby rozjasnili upršané dni.  

Paleta žltej

Kým počas leta sme si vyberali skôr odtiene vanilkovej či neónovej, žltá nechýba ani v jesennom šatníku. Ide však o tlmenejšie odtiene, z ktorých najznámejšia je horčicová. K aktuálnemu počasiu sa hodí perfektne a z hľadiska módy vás poteší, že pristane takmer každej žene. Tmavovláskam a ryšavkám obzvlášť, ale znesú ju i blondínky.

Jesenný šatník Stradivarius

Ohnivé odtiene

Okrem žltých tónov hrá jeseň aj farbami ohňa, od oranžovej cez červenú až po bordovú. Nebojte sa zapojiť ich do svojich outfitov, sú zmyselné a opäť pristanú každej žene. Stačí jeden kúsok v týchto tónoch, zvyšok oblečenia môžete doladiť v neutrálnych farbách a aj tak vyniknete.

Zemité tóny

Samozrejme, základom jesennej farebnej palety sú prírodné odtiene, a tak by vám v šatníku nemali chýbať béžové, hnedé či tlmené zelené kúsky. Fungujú aj spolu navzájom, a tak sa v zemitých tónch môžete ladiť od hlavy po päty. Pridajte typické jesenné materiály ako je úplet, vlna či tvíd a vystaviate dokonalý outfit. Ako by mal vyzerať si môžete pozrieť aj v našej fotogalérii.    

Témy: móda Paleta
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok