Fico sa v nahrávke sťažoval, že na Kréte dostal covid. Domov sa vraj vrátil načierno

TA3
28.10.2021 09:23

Do médií prenikla ďalšia časť nahrávok z poľovníckej chaty a ich prepisov. Podľa nich sa Robert Fico posťažoval, že časť dovolenky v Grécku strávil v nemocnici, kde mu diagnostikovali covid. Na Slovensko sa vraj vrátil načierno.

Na prepisoch z nahrávky podľa denníka Postoj Robert Fico spomína, že na dovolenke na Kréte odpadol, na základe čoho ho previezli do nemocnice. Tam mu diagnostikovali covid. Podľa medializovaných informácií Robert Fico ešte v deň hospitalizácie podpísal reverz, no následne musel ísť do karantény. Na Slovensko sa podľa denníka vrátil načierno, teda bez testu. 

„Jedenásť dní som bol zatvorený v jednej klimatizovanej miestnosti, takto som sa pozeral na more, ale oni ma stále nechceli pustiť, pokiaľ nemám PCR,“ cituje denník šéfa Smeru-SD.

Na verejnosť prenikli začiatkom týždňa videá, na ktorých majú byť zaznamenané stretnutia šéfa strany Smer-SD Roberta Fica, exministra vnútra Roberta Kaliňáka, advokáta Mareka Paru, ktorý je obhajcom obvineného bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara, Gašparovho syna Pavla a podnikateľa Miroslava Bödöra.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok