Na poľovníckej chate sa hovorilo aj o odstránení Lipšica, ukázali to nahrávky

TA3
27.10.2021 16:54

Nahrávky z poľovníckej chaty odhalili aj rozhovory o likvidácii špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica. Advokáti Pavol Gašpar a Marek Para sa na túto tému vyjadrili veľmi konkrétne.

Podľa nedávno zverejnených nahrávok sa zdá, že medzi účastníkmi stretnutí na poľovníckej chate a Lipšicom bola silná nevraživosť. Denník N píše, že advokáti Pavol Gašpar a Marek Para v prítomnosti majiteľa SBS Bonul Miroslava Bödöra hovorili o fyzickej likvidácii špeciálneho prokurátora.

“Keď ich odsúdia, tak ja od…em Lipšica. To ti garantujem, mu od…em hlavu,” hovorí Gašpar, ktorý zastupuje Norberta Bödöra. Marek Para, advokát odsúdeného Mariana Kočnera, hovorí o likvidácii Lipšica v ďalšej časti nahrávok: „Jedine, že ho zrazíme na prechode aj bez ponožiek.“

Na verejnosť prenikli začiatkom týždňa videá, na ktorých majú byť zaznamenané stretnutia šéfa strany Smer-SD Roberta Fica, exministra vnútra Roberta Kaliňáka, advokáta Mareka Paru, ktorý je obhajcom obvineného bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara, Gašparovho syna Pavla a podnikateľa Miroslava Bödöra.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok