Neverné ženy majú menšie poprsie, ukazujú prieskumy. Pozor na majiteľky béčok

TA3/zm
21.10.2021 08:00

Hoci sa nevera oveľa častejšie skloňuje v súvislosti s mužmi, aj ženy dokážu podvádzať. Prieskumy prišli so zaujímavým zistením, že nevernice majú jeden spoločný ukazovateľ. Menšie poprsie!

Neverné ženy majú menšie poprsie, ukazujú prieskumy. Pozor na majiteľky béčok
Pexels/Valeria Boltneva

Výskumy týkajúce sa vzťahov sú nekonečná studnica nápadov. V tomto prípade si vedci posvietili na rozdiel neverných žien a mužov a priniesli niekoľko zaujímavých faktov.

Neverné sú mladšie

Vo všeobecnosti platí, že podvádzajú viac muži. Aj časopis Institute for Family potvrdil, že ide o skupinu 20 percent mužov a 13 percent žien, ktoré počas manželstva zahýbajú. Len v jednom jedinom období ženy dosiahli vyšší pomer nevery ako páni, a to medzi vekom 18 až 29 rokov, kedy zvyčajne nie sú ešte vydaté. V tomto životnom období sú neverné dámy v 11 percentách prípadov a páni len v desiatich.

Podprsenka veľkosti A

Vedcov nevera fascinuje od pradávna, a tak sa snažili nájsť aj nejaké spoločné fyzické znaky, ktoré by ženy usvedčovali z toho, že majú sklony podvádzať. Avšak na zaujímavý fakt neprišli biele plášte, ale ľudia z internetovej zoznamky IllicitEncounters.com.

Keďže v online priestore sa ľudia cítia bezpečnejšie, neváhajú odpovedať ani na intímnejšie otázky, keďže sa cítia v bezpečí anonymity. Zoznamovacia stránka tak oslovila 800 žien zo svojej databázy, ktoré už predtým priznali podvádzanie partera. A skúmali ďalej, čo majú tieto dámy spoločné.

Ukázalo sa, že až polovica z týchto žien má malé prsia. Konkrétne 52 percent neverníc malo podprsenku veľkosti A alebo B. Konkrétne prsia dvojky tvorili z tejto skupiny až 27 percent.

Len v jednom jedinom období ženy dosiahli vyšší pomer nevery ako páni, a to medzi vekom 18 až 29 rokov, kedy zvyčajne nie sú ešte vydaté.

Vzťahoví odborníci si to vysvetľujú dvomi spôsobmi. Jednak je to najčastejšia veľkosť ženského poprsia, takže to s neverou nemusí mať nič spoločné. Ale ak by malo, tak je podľa nich vysvetlením to, že dámy, ktorým príroda nenadelila veľké vnady, si potrebujú dokazovať svoju príťažlivosť inými spôsobmi. Podvádzanie partnera môže byť jedným z nich.

Témy: Vzťahy Prieskum
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok