PR správa Ekonomika

flexiBee - jazdi bez starosti

PR
28.10.2021 06:05

Akciová spoločnosť INFOCAR pripravila v spolupráci s partnerom RENAULT Slovensko mimoriadne zvýhodnené podmienky pre nových zákazníkov v službe flexiBee - komunitné zdieľanie elektrických vozidiel.

flexiBee - jazdi bez starosti
flexibee

 Akcia „ZAREGISTRUJ SA A JAZDI MESIAC ZADARMO“ bude spustená  od 1.11.2021. Registrácia je možná pomocou appky alebo priamo na stránke www.flexi-bee.eu. Prostredníctvom mobilnej aplikácie flexiBee si môžu zaregistrovaní zákazníci elektrické vozidlo Renault ZOE rezervovať a budú oslobodení od poplatkov za registráciu a uskutočnené jazdy. Akcia platí pre všetky súčasné nabíjacie komunitné miesta tzv. flexiBody v Bratislave, ktoré nájdete na spomínanom webe. Služba flexiBee je vhodná hlavne pre firmy alebo zamestnancov vo firmách sídliacich v biznis-centrách, či mladé rodiny na sídliskách, ktoré občas potrebujú využiť vozidlo a jazdiť úplne zadarmo bez starosti.

Veríme, že jazda na najpredávanejšom európskom elektrickom vozidle Renault ZOE bude pre zákazníkov príjemným zážitkom a skúsenosťou. Tu platí, že nevlastniť, nesplácať, neplatiť za parkovanie a ani za ostatné náklady spojené s vlastným autom budú v službe flexiBee Vašou výhodou.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok