Volkswagen Taigo vstupuje na slovenský trh. Akú má štartovaciu cenovku?

TA3/SZ
15.10.2021 17:00

Veľkosťou sa Taigo radí medzi model T-Roc a T-Cross, takže veľkostné rozdiely nie sú veľké, no hlavným rozdielom je SUV kupé tvar karosérie tejto novinky

Volkswagen Taigo vstupuje na slovenský trh. Akú má štartovaciu cenovku?
Volkswagen

Volkswagen Taigo je už aktuálne možné predobjednať aj na Slovensku. Cenovka za základný model je stanovená na 16990 eur a poháňa ju 1-litrový TSI trojvalec s výkonom 110 koní spriahnutý so 6-stupňovou manuálnou prevodovkou. 

V tejto základnej výbave Life je možnosť priplatiť si za automatickú prevodovku. Volkswagen vám naúčtuje 1700 eur. Základná výbava Life obsahuje digitálny prístrojový panel, 6.5 palcový displej infotainmentu, predné a zadné parkovacie senzory, LED predné svetlá a napríklad Lane assist. 

VW Taigo Volkswagen

Výbava Style obsahuje adaptívny tempomat, Matrix LED svetlomety, 17-palcové disky, 8-palcový displej infotainmentu a športovejšie sedadlá. So základným motorom 1.0 TSI je tento stupeň výbavy cenovo nastavený na 19280 eur. 

K dispozícii je aj výbava R-Line so športovými sedadlami, športovými nárazníkmi a 17-palcovými diskami kolies. Tu máte možnosť zvoliť aj motor 1.5 TSI s výkonom 150 koní, ktorý je štandardne spriahnutý s automatickou prevodovkou. Táto kombinácia vás bude stáť 22530 eur. Uvedené ceny sú so zľavou 500 eur, ktorú Volkswagen dáva ako bonus pri štarte predaja.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok