PR správa

Aké pánske bundy budú hitom tejto jesene a zimy?

PR
12.10.2021 06:05

Jeseň už klope na dvere, počasie sa zmení a tým pádom aj váš šatník bude potrebovať nové prírastky. V nasledujúcom článku vám povieme na čo, by ste mali sústrediť svoju pozornosť pri nákupe jesenných a zimných pánskych kabátov a búnd. Spoločne sa pozrieme na zaužívané klasiky, ktoré budú zimnej sezóne dominovať, ale aj na nové trendy, ktoré by nemali vo vašom šatníku chýbať!

Aké pánske bundy budú hitom tejto jesene a zimy?
mimagephotography / Shutterstock.com

Pánske kožené bundy, ako neutíchajúci trend

Asi nikoho neprekvapí, že stále sa vracajúci trend v podobe kožených búnd nebude chýbať ani počas nasledujúcich jesenných a zimných období. Existuje množstvo druhov kožených materiálov, avšak to, čo majú (skoro všetky) spoločné, sú odolné charakteristické vlastnosti, ktorými disponujú. Práve tieto vlastnosti vás udržia v suchu počas nepríjemných, upršaných jesenných dní a práve tie, vás súčasne udržia v teple počas chladných zimných rán a večerov. Ako sami vidíte, úžitkovosť kožených pánskych búnd je zaručená a my si myslíme, že tajomstvo tohto už niekoľkoročného trendu sa skrýva v perfektne namixovanej kombinácií medzi užitočnosťou a atraktivitou týchto kúskov oblečenia. Koža jednoducho vyzerá k svetu! História tohto materiálu k tomu nasvedčuje, oblečenie vyrobené z kože ma zároveň dlhú životnosť, takže sa bude jednať o investíciu, ktorá vám vydrží niekoľko sezón a príslušné pánske bundy budú stále v kurze! Kým napríklad iné alternatívy, o ktorých si povieme v nasledujúcom odseku, môžu po jednej sezóne stratiť na svojej atraktivite a aktuálnosti.

Nový trend pre pánske kabáty a bundy

Keď už viete, po akom materiály máte pomyselne skočiť, teraz je na čase pozrieť sa na dizajny, ktoré budú v blížiacej sa jesennej a zimnej sezóne najviac letieť. Zahraniční odborníci na módu predpokladajú, že nadchádzajúcim mesiacom budú vládnuť najmä nekonvenčné strihy v podobe predĺžených kabátov. Oproti klasickým kabátom, by sa malo jednať o dĺžku, ktorá bude zakončená medzi časťou pod kolenom a členkom nohy. Dĺžka zakončenia nie je tou jedinou časťou búnd a kabátov, čo bude v tejto sezóne dominovať. Taktiež sa bude móda pohrávať s dĺžkou rukávov, na čo možno nepotrebujete špeciálny kabát, postačí vám aj nejaký tradičný kus, kde si rukáv iba vyhrniete a podobne. Určite neminiete, pokiaľ stavíte na kabát alebo bundu s veľkým golierom. Opäť jeden z tých novodobých trendov, ktorý je na prvý pohľad zvláštny, ale po čase si ho zamilujete!

bunda Nick Starichenko / Shutterstock.com

Trend, ktorý je veľmi populárny za oceánom, ale postupne sa objavuje po celej Európe a my veríme, že sa nevyhne ani slovenským uliciam sú takzvané Statement kúsky oblečenia. Jedná sa v tomto prípade napríklad o bundy, ktoré majú na sebe zahrnuté nejaké kultúrne vyjadrenie - statement. Zaujímavosťou príslušného trendu je skutočnosť, že každá krajina má svoje špecifické kultúrne problémy, a preto sa jedná o trend, ktorý je možné implementovať kdekoľvek.

Staronovým trendom, ktorý má byť oživený sú takzvané Varsity - univerzitné bundy. Jedná sa o oblečenie, ktoré je inšpirované športom a keďže svet dlho nešportoval, kolektívne zdvihnutie ducha prostredníctvom takéhoto oblečenia dáva perfektný zmysel. Jedná sa o pomyselné baseballové bundy, ktoré majú výrazné zapínanie a vždy hýria živými, neprehliadnuteľnými farbami. Pred pár rokmi boli obrovským trendom, kedy ste nemohli prejsť ani po ulici bez toho, aby ste každých pár minút nenatrafili na niekoho v takejto bunde. Taktiež mnohí slovenskí interpreti siahli do studnice tohto trendu a vytvorili si z neho svoj vlastný merchandise. Ak teda chcete prežiť nasledujúce mesiace v pohodlí a v štýle, odporúčame navštíviť answear.sk, kde si určite nejaký kabát alebo bundu vyberiete!

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok