PR správa

Buď VERSABE

PR
1.10.2021 06:05

Keď je oblečenie kvalitné, môže byť ranné lovenie vecí zo skrine malou oslavou. VERÍME kvalite, VERÍME šikovným rukám slovenských návrhárok a krajčírok, VERÍME SEBE, vlastnej dielni a nápadom.

Buď VERSABE
BE VersaBE

VER SOBY nemá veľa spoločné s geniálnym návrhárom Giannim, je to skrátka rusínske “ver si.” K tomu máme my, Janka a Ján z VERSABE blízko. Veríme sebe a sme hrdí na to, čo vám už roky ponúkame. K ambícii byť veľkí ako Gianni Versace a robiť radosť krásou a kvalitou sa však hlásime. Perché no? Prečo nie? :)   

Počúvame slovenské ženy a navrhujeme (striháme, šijeme, balíme) pre ne nositeľné kúsky fantastickej kvality. To všetko na Slovensku, v našej dielni v Starej Ľubovni. Materiál, z ktorého vznikajú naše výrobky, však dovážame z Turecka. Je to tak preto, lebo v kvalite nerobíme kompromisy. Naši zahraniční partneri na výrobu úpletov používajú domácu, tureckú bavlnu a tá patrí v textilnom odvetví vďaka dĺžke vlákna a spôsobu pestovania k tým najkvalitnejším.

Keď módu diktuje ulica…

… zaručene nadiktuje: tepláky, mikiny a mäkká pohoda. Ako vravíme, počúvame a preto vieme ako veľmi nemáte radi trčiace nitky, nesediace strihy, žmolky a rýchlu  “módu”, ktorá po mesiaci nosenia nedrží tvar. Vyduté kolená na obľúbených tepláčikoch? S našou novou VSB Collection, ktorou sme sa posunuli od elegancie a vášnivo ňou oslavujeme ležérnu športovú módu ulice, nehrozí. S mikinami a teplákmi VSB Collection sme sa pohrali: jemná mäkká bavlna (92%) sa postará o to, aby ste pri posedávaní na lavičke s kávou ruke a klebetení cítili len voľnosť a komfort. Zvyšných 8 percent elastanu je skvelých kvôli výdrži. Práve najkvalitnejšie nite značky Amann a top kvalita našich materiálov dávajú módnym kúskom dlhý život. Dámske tepláky a mikiny VSB ušité so stopercentnou láskou, keď už sme pri percentách,  sa po vypratí a vysušení vrátia do pôvodného stavu. Znova, znova a ešte veľakrát.

VERSABE nešije na jednu sezónu

Potrpíme si, aby to, čo vám dorazí v balíku domov (zvyčajne to trvá len 24 hodín), vyzeralo tak ako na našich modelkách. Alebo lepšie. Vo VERSABE sme si povedali sme si, že ak prekvapenia, tak len príjemné.

FB BE VersaBE

Do koča, voza, fitka aj na venčenie

V našich mikinách a teplákoch môžete leňošiť doma alebo všeličo zažiť. Druhým menom ľahučkých solídne ušitých kúskov, ktoré bude váš šatník milovať, lebo sa skvele kombinujú, je sloboda. VSB si môžete zakúpiť aj na stránke modneveci.sk

VERSABE miluje detaily

Pamätáte si na roky, keď všetci hviezdili v modrej teplákovej súprave? Aj my. Kto chce urobiť radosť sebe a ozdobiť ulicu či fitko aj v dnešnej dobe, má veľké množstvo možností. Zažiarte v mikinových šatách VSB Collection v sýtej bodrovej alebo skúste Crop Mikinu vo farbe zrelého manga. Mňam. Alebo sa nechajte objať nežnou púdrovou ružovou, ktorá z módneho trónu nehodlá zliezť. Ženy sú v ružových mikinách krásne a vedia to. Keď je reč o teplákoch, o slovo sa vytrvalo hlási maskáčová potlač aj  bočné pruhy s nápismi či bez. Staré dobré osvedčené lampasy. Neviete, ktoré tepláky vziať domov? Skúste biele. Na jeseň vyzerajú fantasticky s masívnymi topánkami (biker boots) a kabátom a na jar si k nim vezmete tričko, módne šľapky či sandáliky, na aké len budete mať chuť.

Vyberte si svojho mäkkého spoločníka na dni plné oddychu aj na tie rozbehané, v ktorých treba podať výkon a fakt posledné, čo potrebujeme, je nosiť niečo, čo má v páse gombík. VERSABE počúva, VERSABE rozumie.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok