Premiér kritizoval Fica: Je to líder zloby a rozvratu, dôsledky jeho vlády znášame dodnes

TA3 TASR
28.9.2021 13:22

Premiér Eduard Heger na tlačovej konferencii kritizoval expremiéra Roberta Fica. Podľa jeho slov dôsledky jeho vlády znášame dodnes. Ľuďom pripomenul, aby na to nezabudli.

TB premiéra E. Hegera o investícii pre trnavskú automobilku
TASR/Martin Baumann

Fico sa podľa premiéra vyhráža občianskymi nepokojmi. Chaos a nepokoje sú vraj v jeho záujme. "Je to žiaľ líder zloby a rozvratu. Neurobil zo Slovenska sociálny štát, ale krajinu, v ktorej malá skupina beztrestne bohatla na okrádaní štátu a občanov. Nehanbil sa bývať v luxuse daňového podvodníka. Ja som na to nezabudol," uviedol.

Podľa Hegera si musíme pamätať svoju minulosť a musíme sa z nej poučiť, netreba zabúdať ani na tú blízku, ktorej velil Robert Fico. "Aj z vyjadrení Bernarda Slobodníka vyplývajú mnohé korupčné podvody a kauzy," dodal s tým, že ešte dlho budeme znášať rozvrat, ktorý spôsobil, čo sa má týkať aj cien energií.

Heger hovoril aj o peniazoch z plánu obnovy, ktoré prídu na Slovensko. Podľa neho pôjdu aj do školstva, do obnovy domov, aby sme zvýšili energetickú efektívnosť. "Máme pred sebou náročné zmeny, ale posunú Slovensko dopredu," dodal Heger

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok