Policajti zadržali Zuzanu Plačkovú s manželom, razia má súvisieť s drogami

TA3 TASR
27.9.2021 10:22

Národná kriminálna agentúra v pondelok ráno zasahovala na viacerých miestach. Elitní policajti zadržali aj Zuzanu Strausz Plačkovú. Pri razii zadržali aj jej manžela Reného Strausza.

zvjs, kukláči, naka, 1140x
TASR/Martin Baumann

Informáciu o Plačkovej zadržaní priniesol v pondelok ráno portál tvnoviny.sk. Ako píše, razia súvisí so zločineckou skupinou, ktorá dlhodobo obchoduje s drogami. 

Razia prebiehala na viacerých miestach Slovenska, pričom Plačkovú mali zadržať v dome v Miloslavove, ďalších ľudí zasa v Hlohovci. Policajti však zasahovali aj v Plačkovej byte v bratislavskom Ružinove. Prehľadávať mali aj jej auto.

Celkovo mali pri razii zadržať viac ako desať ľudí. Ako píšu tvnoviny, medzi zdržanými má byť aj podnikateľ Miroslav Farkaš, ktorý je len mesiac na slobode. Predtým strávil vyše 20 mesiacov vo väzbe za podvody s nehnuteľnosťami.

O protidrogovej razii informuje aj polícia na svojej sociálnej sieti. Príslušníci Národnej kriminálnej agentúry zasahujú od skorých ranných hodín na viacerých miestach v Bratislavskom, Trnavskom a Trenčianskom kraji.

"Počas akcie policajti zadržali 15 osôb, vykonali viacero domových prehliadok aj prehliadok nebytových priestorov," uviedla polícia. Podrobnejšie informácie bude môcť poskytnúť až po vykonaní potrebných procesných úkonov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok