Slovnaft Cup: Žilina pred bránami semifinále, v dobrej pozícii aj Slovan a Košice

TASR, TA3
5.11.2012 18:05

Už zajtra odohrá 8 tímov odvetné štvrťfinálové stretnutia Slovnaft Cupu. Fanúšikovia by si mali dať pozor na zmenu termínu duelu Myjavy s Košicami. Namiesto o tretej popoludní, sa duel bude hrať už od pol druhej.

Slovenský pohár vo futbale - Slovnaft Cup má v utorok 6. novembra na programe kompletný program odvetných zápasov štvrťfinále.

V najlepšej pozícii sa nachádzajú hráči držiteľa double z minulej sezóny MŠK Žilina, ktorí pred dvoma týždňami zvíťazili na ihrisku Senice 2:1. "S týmto súperom sa už dobre poznáme, ťažko vás môže niečo prekvapiť. V pohári však chceme ísť ďalej a verím, že naši tréneri v utorok už niečo vymyslia, aby sme postúpili," povedal pre klubový web obranca Žiliny Stanislav Angelovič.

V dobrej pozícii sú aj Slovan Bratislava a MFK Košice, ktorí doma zdolali MFK Ružomberok, resp. Spartak Myjava 2:0 a v odvetách na ihriskách súperov by ich strelený gól ešte viac priblížil k semifinálovým bránam. Slovan môže podvedome mátať piatková prehra v derby s Trnavou (0:1), stredopoliar "belasých" Igor Žofčák však verí v opak: "Dúfam, že tento nevydarený zápas na nás nezanechá stopy. Teraz je čas, aby sa ukázala veľkosť nášho mužstva. Do Ružomberka vycestujeme sebavedomí a s cieľom uspieť."

Spartak Trnava bude doháňať jednogólové manko zo Štiavničiek, na ktorých napriek vedúcemu gólu Miroslava Karhana prišiel o triumf v závere zápasu s Banskou Bystricou.

Štvrťfinále Slovnaft Cupu 2012/2013 - 2. zápasy:
utorok 6. novembra:
13.30 Spartak Myjava - MFK Košice /prvý zápas: 0:2, rozhodujú Horváth, Sluk, Hrdlička/
16.30 MFK Ružomberok - Slovan Bratislava /0:2, Leško, Brendza, Jenčura/
17.00 Spartak Trnava - Dukla Banská Bystrica /1:2, Chmura, Ádám, Kubačka/
17.30 MŠK Žilina - FK Senica /2:1, Trutz, Benko, Bednár/

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok