Jurkemik už nie je trénerom FC Nitra

SITA
5.11.2012 13:58

Ladislav Jurkemik už nie je trénerom corgoňligového futbalového klubu FC Nitra. Päťdesiatdeväťročný kouč doplatil na skutočnosť, že mužstvo spod Zobora je na poslednom 12. mieste v tabuľke najvyššej slovenskej súťaže.

Jurkemik už nie je trénerom FC Nitra
SITA

"Oznámil mi to v pondelok generálny manažér klubu Jozef Petráni. Stretli sme sa o desiatej," uviedol Jurkemik pre spravodajský portál www.nitra.sme.sk. Do konca jesennej časti zostávajú ešte štyri kolá, vedenie klubu vraj chce do kabíny priniesť nový vietor, vyčítali mi aj niektoré vyjadrenie pred novinármi po poslednom domácom zápase s Myjavou. V tomto smere však necítim žiadnu vinu, aj hráčov som totiž sám presviedčal, aby mali trpezlivosť," hľadal dôvody odvolania Jurkemik, ktorý v Nitre pôsobil od 19. kola minulej sezóny, presnejšie od záveru jesennej časti predchádzajúceho súťažného ročníka.

Rodák z Jacoviec Ladislav Jurkemik v minulosti viedol aj Žilinu, Ružomberok či Inter Bratislava, ale aj A-mužstvo slovenskej reprezentácie. Majitelia FC Nitra zvolali na pondelok valné zhromaždenie, na ktorom sa rozhodne o budúcnosti klubu. Špekuluje sa o zmene majiteľov, ale aj o predčasnom konci corgoňligového futbalu pod Zoborom.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok