Tragická nehoda pri Pezinku. Zrážku auta s kamiónom neprežila vodička

TA3 TASR
22.9.2021 14:56

K tragickej dopravnej nehode došlo v stredu v obedňajších hodinách pri meste Pezinok v smere na Pezinskú Babu. Informovala hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru Katarína Križanová, o život pri nej prišla jedna osoba.

Tragická nehoda pri Pezinku. Zrážku auta s kamiónom neprežila vodička
Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

"Pri nehode došlo k zrážke osobného a nákladného vozidla, pričom v osobnom automobile zostala zakliesnená osoba," priblížila pre TASR s tým, že zasahujúci hasiči zranenú osobu z vozidla vyslobodili, na havarovaných automobiloch vykonali protipožiarne opatrenia a zamedzili úniku prevádzkových kvapalín. Následkom nehody utrpela vodička osobného automobilu zranenia, ktorým na mieste podľahla.

"Podľa doposiaľ zistených informácií vodička osobného motorového vozidla značky Škoda Fabia dostala na mokrej vozovke šmyk, prešla do protismeru, kde sa zrazila s protiidúcim nákladným vozidlom," informovala TASR bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková.

Dychová skúška u vodiča kamiónu požitie alkoholických nápojov nepreukázala. "Bližšie okolnosti sú v súčasnosti v štádiu objasňovania dopravných policajtov," uzavrela hovorkyňa.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok