Richard Sulík o 20. výročí TA3: Je to veľký úspech. Šatan televízii praje aj viac hokeja

TA3
19.9.2021 08:00

Jediná spravodajská televízia na Slovensku oslávila už svoje 20. narodeniny. K tomuto krásnemu výročiu jej zablahoželali aj známe osobnosti. Čo jej želajú do ďalších rokov?

SaS
TASR/Jaroslav Novák

Prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja Miroslav Šatan zaželal televízii, aby vysielala aj oveľa viac hokeja.

Richard Sulík ocenil veľký úspech, akým podľa neho je dvadsiate výročie spravodajskej televízie. TA3 sa podľa neho stala stabilným zdrojom informácií pre všetkých, ktorí sledujú politické dianie na Slovensku a patrí k nim aj sám šéf SaS. 

Moderátor Peter Bielik je súčasťou Televízie TA3 od jej začiatkov. Vidí najmä to, že televízia umožnila jej redaktorom a moderátorom, aby boli pri všetkom dôležitom, čo sa práve deje. Podľa Bielika je to neoceniteľný dar.

Slávka Zámečníková, operná speváčka, sa teží, že sa Televízii TA3 venuje aj kultúre. Je rada, že na jej obrazovkách majú priestor slovenskí umelci.

Okrem divákov praje Televízii TA3 k jej výročiu chodec Matej Tóth aj veľa pozitívnych správ a bola na slovenskom trhu ešte dlho.

Anna Zemanová, poslankyňa Národnej rady SR, hovorí, že Televízia TA3 je súčasťou jej domácnosti už od začiatkov svojho vysielania. Pozorne sleduje najmä tlačové besedy a diskusné relácie. Priznáva, že ak je sama súčasťou niektorej z diskusií, máva aj trému. Je však rada, že na Slovensku máme slobodné médiá. 

Športový strelec Erik Varga má tiež spojené vysielanie Televízie TA3 s útokom na USA. Chváli najmä športových redaktorov, ktorí vedú vždy zaujímavé rozhovory.

Moderátorka Anka Žitná pripravuje reláciu Tak takto?! Verí, že Televízia TA3 má pred sebou ešte ďalšie roky fungovania, úšpešných relácií a vychová ešte množstvo úspešných kolegov. 

Daniel Rzavský po zranení ukončil profesionálnu hokejovú kariéru. Príležitosť potom dostal práve v Televízii TA3, vďaka ktorej sa na všetky športové udalosti pozerá z opačnej strany. 

Športový redaktor Richard Štefko sa vďaka televízii dostal do zákulisia športu a bližšie k všetkému dôležitému, čo sa v ňom deje. Televízii praje, aby mala aj naďalej takých dobrých divákov ako doteraz.

Šéfproducentovi Ľudovítovi Trusinovi práca v Televízii TA3 od základov zmenila pracovný život. Aj ďalej jej praje, aby si zachovala nestrannosť, pohotovosť a aby mala čo najviac verných divákov. 

Moderátor Alfonz Šuran želá televízii, aby si každý divák, ktorý si ju zapne, našiel v jej vysielaní to, čo hľadá - živé prenosy aj aktuálne spravodajstvo.

Športový redaktor Patrik Tkáč praje Televízii TA3 ešte viac spokojných divákov, ako mala doteraz. 

Tomášovi Verníčkovi, redaktorovi zahraničnej redakcie, by pri sledovaní televízie nikdy nenapadlo, že raz bude súčasťou jej kolektívu. Vyzdvihuje najmä to, že v Televízii TA3 pracuje veľa usilovných ľudí, ktorí sa snažia odvádzať svoju prácu čo najlepšie. 

Zahraničná redaktorka Petra Vráblicová ďakuje Televízii TA3 za príležitosť, ktorú dostala. Televízii žela, aby si udržala status, ktorý na slovenskom mediálnom trhu má. 

Tamara Vicianová, asistentka vedúceho vydania, verí, že sa Televízii TA3 podarí osláviť aj ďalšiu dvadsiatku. Televízii želá hlavne veľa divákov a tiež to, aby si zachovala svoju objektivitu. 

Športový redaktor Filip Vojtek oceňuje, že sa dostal na miesta, kam by sa za normálnych okolností určite nedostal. Televízii TA3 praje najmä veľa divákov, pretože pre nich svoju prácu robia.

Andrej Horváth, redaktor domácej redakcie, si myslí, že prinášať kvalitné a nestranné informácie je v dnešnej dobe veľmi dôležité. Televízii praje, aby si vysokú kvalitu udržala aj ďalšie roky.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok