Pri Šaštíne sa tvoria rozsiahle kolóny, cestu od Kútov uzavreli

TA3 TASR
15.9.2021 07:25

Cesta v smere Kúty – Šaštín-Stráže je momentálne uzatvorená. Vzhľadom na dopravnú situáciu na cestách organizátori upravili vstup do sektorov a návštevníci svätej omše môžu do nich vstupovať o hodinu dlhšie, a to do 9.00 h. Informovala o tom hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová.

Počas protestu v Bratislave poškodili auto, páchateľa zadržali. K útokom podľa polície nedošlo
TASR/Jakub Kotian

"V súčasnosti je na vstupe zdržanie, preto žiadame návštevníkov, aby sa čo najskôr registrovali do sektorov," priblížila hovorkyňa. Sektory v Šaštíne-Strážach, kde sa v stredu uskutoční svätá omša s účasťou Svätého Otca Františka, otvorili svoje brány v utorok o 22.00 h. Bárdyová potvrdila, že noc bola pokojná.

Polícia žiada návštevníkov, aby si vstup a bezpečnostnú kontrolu nenechávali na poslednú chvíľu. "Tiež pripomíname, aby si všetci pripravili všetky potrebné doklady, a tým urýchlili kontrolu aj vstup do sektorov," poznamenala. So zdržaním je potrebné počítať na takmer všetkých príjazdových cestách. Polícia zároveň žiadal verejnosť, aby sa naďalej riadila pokynmi príslušníkov Policajného zboru.

Svätá omša v Šaštíne, ktorej sa zúčastní pápež František začne o 10.00 h.

Dopravné obmedzenia:
-od 7.00 do 13.00 h budú uzavreté prístupové trasy do mesta Šaštín-Stráže,
-diaľnica D2 bude uzavretá od Bratislavy smer na Kúty od 7.00 do 9.00 h,
-diaľnica D2 bude uzavretá v smere Veľké Leváre - Bratislava približne o 8.00 h,
 -hraničný priechod Brodské na diaľnici D2 v smere do SR bude uzavretý od 11.00 - 13.00 h. Presun po diaľnici D2 je počas vykonávania bezpečnostných opatrení pre vodičov nákladných vozidiel pozastavený. Mimo uvedených časov môžu diaľnicu využívať vodiči osobných vozidiel.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok