Jesenné hladko – obratko: Pleteninová móda nie je len o svetroch, skúste sukne a nohavice

TA3/zm
12.9.2021 10:00

Pleteniny patria k jesennej a zimnej móde. No keď si predstavíte štrikovaný kúsok, reč nemusí byť len o klasickom svetri.

Jesenné hladko – obratko: Pleteninová móda nie je len o svetroch, skúste sukne a nohavice
Reserved

Tejto sezóne vládnu úpletové a vlnené sukne či nohavice. Zdanlivo ide o voľnočasový kúsok, no v správnych kombináciách ho dokážete vynosiť i do práce. Navyše, v štrikovanom oblečení sa budete cítiť v teple a pohodlne zároveň.

Úzka sukňa

Sukňa úzkeho strihu, nazývaná i ceruzková, je nadčasovým kúskom, ktorý by nemal chýbať v žiadnom dámskom šatníku. Obzvlášť v pleteninovom prevedení ju tento rok vynosíte do sýtosti. Vyzerá skvele, ak bude zvyšok outfitu v kontrastnom materiály. Nebojte sa kože, koženky, džínsoviny alebo aj saténu.

Je pravda, že jeseň 2021 prináša aj kombináciu pleteniny s pleteninou, no tá je zvyčajne naozaj vhodná na iné, než pracovné príležitosti.

Pletené nohavice

Od čias celosvetovej pandémie sa do módy dostalo množstvo kúskov oblečenia, ktoré pôsobia ako domáce oblečenie, no pritom ich ženy nosia i medzi ľudí. Iste, závisí od toho, na akom mieste pracujete, no pre úpletové nohavice určite nájdete aj iné príležitosti než domácnosť.

Ukážte členky

Ak chcete vyzerať mladistvo, mali by ste v prípade pletenín siahať po skrátených verziách a odhaliť členky. Či už hovoríme o sukniach alebo nohaviciach, crop verzie sú hitom sezóny a uberú vám pár rokov. Avšak, aby vám odkalené nohy nemrzli, môžete tento typ outfitu nosiť buď počas teplejších dní alebo s vyššími topánkami, ktoré čelenky ochránia pred zimou.

Pre inšpiráciu, ako sa nosia tento rok pleteniny, si pozrite našu fotogalériu.      

Témy: móda
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok