PR správa Ekonomika

New Living Center Bratislava je centrum bývania a dizajnu

PR
10.9.2021 06:10

New Living Center Bratislava je centrum bývania a dizajnu, na Slovensku jedinečné svojho druhu. Jeho príbeh sa začal písať roku 2016 v Prahe, kde sme ako zakladatelia otvorili prvé centrum bývania a dizajnu v Českej republike. Koncept priestoru, kde zákazník nájde všetky komodity a služby potrebné pre zariadenie svojho bývania, sa v hlavnom meste Českej republiky rýchlo osvedčil.

New Living Center Bratislava je centrum bývania a dizajnu
New Living Center

Preto rozhodnutie otvoriť New Living Center aj na Slovensku na seba nenechalo dlho čakať. Roku 2018, po odkúpení a kompletnom zrekonštruovaní priestorov bývalého obchodu so stavebninami, dostali aj slovenskí zákazníci svoj New Living Center.

New Living Center je miestom, ktoré združuje architektov, dizajnérov, návrhárov interiérov, predajcov, ale aj záhradných architektov a realizátorov. Dokáže tak uspokojiť všetky potreby klientov, ktorí milujú kvalitný dizajn a výnimočnosť vôbec. A to nielen v oblasti predaja produktov, ale aj poskytovaných služieb.

ProCeram 1 ProCeram

Navyše, koncept je navyše od začiatku nastavený tak, aby rovnakú kvalitu služieb ocenili ako jednotliví zákazníci, tak aj developerské spoločnosti. S oboma typmi klientov má za dobu svojej existencie New Living Center bohaté skúsenosti.

S tým súvisí aj prepracovaný systém klientskych zmien, ktoré patria medzi know-how New Living Centra. V rámci tohto systému si klienti developerských rezidenčných projektov - budúci obyvatelia - chodia už počas výstavby vyberať zariadenie do svojich nových bytov. Ich výbery sú koordinované ako s ostatnými partnerskými spoločnosťami v rámci New Living Centra, tak aj so samotnou stavbou. Klienti sa tak po kolaudácii môžu nasťahovať do kompletne zariadeného bytu.

ProCeram 2 ProCeram

Architekti, dizajnéri i predajcovia v rámci New Living Centra spolu komunikujú a operatívne vytvárajú pracovné tímy. Ak klient potrebuje vyriešiť napríklad dodávku s položením dlažby a k tomu nábytok do obývačky, predajcovia zabezpečujúci dodávku týchto komodít automaticky pracujú ako jeden tím.

To správne slovo, ktoré práve hľadáte, je pohodlie. A to je jeden z kľúčových faktorov ktorý je vo vzťahu ku klientovi pre celý tím New Living Centra dôležitý: menej stresu, viac pohodlia.

Čo New Living Center ponúka?

Ako sme už spomínali, New Living Center spája množstvo komodít a služieb pod jednou strechou. A ktoré to sú?

Začnime od návrhu. Ten Vám zabezpečí architektonický ateliér KOSI ARCHITEKTI, vedený známym a uznávaným architektom Pavlom Kosnáčom. Iste nám dáte za pravdu, že k špičkovej stavbe patrí aj adekvátna záhrada. Ak vo vás pojem „záhradná architektúra“ vyvoláva vzrušenie, s ATELIÉROM DUMA si budete celkom iste rozumieť. Nakoniec, ukážkové záhrady z dielne Ateliéru Duma si môžete pozrieť priamo v New Living Centre, kde je pre Vás pripravená rozsiahla expozícia venovaná práve záhradnej architektúre.

ProCeram 3 ProCeram

Ak ste pozorne čítali úvod tohto článku, neprekvapí Vás, že v New Living Centre nájdete firmu, ktorej hlavnou činnosťou je riadenie klientskych zmien. Ide o spoločnosť Naconi. Tím architektov, inžinierov, technikov, dizajnérov a manažérov zabezpečuje koordináciu medzi developermi, zhotoviteľmi, manažérmi stavieb a vôbec všetkými, ktorí sa na danom projekte podieľajú. Cieľ? Spokojný klient, tešiaci sa z nového bývania. 

Za návrhom alebo projektom prirodzene nasleduje realizácia novej, alebo rekonštrukcia stavby pôvodnej. Cieľom stavebnej spoločnosti STAUPRA a tímu LIONESS DESIGN špecializujúceho sa na obkladanie aj tých najväčších veľkoformátových obkladov a dlažieb je, aby ste po skúsenosti s nimi na stavbu spomínali ako na plynulý proces s krásnym výsledkom.

A týmto sme sa presunuli do interiéru. Tu začnime takpovediac „od podlahy“. Spoločnosť KORATEX patrí už 30 rokov medzi najspoľahlivejších dodávateľov podlahových krytín, interiérových dverí a športových povrchov na Slovensku. V produktovom portfóliu tohto predajcu nájdete všetky mysliteľné typy povrchov, materiálov a rôznych dizajnových smerov.

Ako by sme definovali nábytok z pozície užívateľa? V prvom rade si dovolíme tvrdiť, že patrí medzi najvďačnejšie, ale zároveň pocitovo najdôležitejšie témy pri zariaďovaní domova. A tento stav trvá aj po zariadení domácnosti - nábytok je to prvé, čo nám hneď po vstupe do interiéru vytvára dojem z celého priestoru. Nábytku sa denne dotýkame a po- užívame ho. Či už ide o posteľ, skriňu alebo sedačku, každý kus nábytku má svoju funkciu a významnou mierou spoluvytvára a celkový vzhľad interiéru.

Dizajnéri a interiéroví architekti zo spoločnosti EKOMA DESIGN vedia, že nábytok patrí medzi najvďačnejšie a zároveň najdôležitejšie témy pri zariaďovaní útulného domova. Po 25. rokoch pôsobenia na trhu už presne vedia, čo tvorí jeho esenciu. S radosťou, eleganciou a vkusom Vám navrhnú vysnívaný domov a Vy už od začiatku budete vedieť, že toto je presne to, čo hľadáte. A to nielen vďaka kvalitnému a dizajnovému talianskemu nábytku.

ProCeram 4 ProCeram

Skúsenosti a dobré meno. Presne to nás ako prvé napadne pri charakteristike spoločnosti HANÁK. Táto rodinná firma prináša svojim klientom rokmi overený systém s názvom Interior Concept. Ide o ucelenú ponuku výrobkov na mieru do ktorej spadajú okrem dizajnového nábytku pre celú domácnosť aj materiálovo a dizajnovo zladené interiérové dvere. Všetky tieto elementy zariadenia domácnosti sú z produkcie vlastnej a vďaka tomu je dizajnová a kvalitatívna harmónia dokonalá.

Spoločnosť KAPRITZ pôsobí na trhu od roku 2016, ale skúsenosti s výrobou nábytku na mieru zbiera ako tím už od roku 1998. Či už potrebujete vstavané skrine, šatníky, nábytok do detskej izby, spálne, obývačky alebo kuchyne, vytvorí z Vašej domácnosti skutočne originálny domov plný hravého, funkčného a kvalitného nábytku.

Ak potrebujete zariadiť kúpeľňu, celkom iste navštívte showroom spoločnosti PROCERAM, ktorá sa zameriava na dodávku obkladov, dlažieb, sanitárnej techniky a keramiky, kúpeľňového nábytku a doplnkov. Zabezpečí Vám aj vypracovanie komplexného návrhu kúpeľne, profesionálne poradenstvo a tiež aj samotnú realizáciu. V produktové portfóliu spoločnosti nájdete produkty renomovaných talianskych, nemeckých španielskych alebo českých výrobcov.

Keramické obklady a dlažby už dávno nie sú iba dizajnovým prvkom interiéru, určeným na obloženie stien a pokládku dlažby. Výrobný závod TechnoArt, patriaci do skupiny ProCeram, dokáže z týchto materiálov pomocou najnovších výrobných technológií vyrobiť akýkoľvek prvok interiéru alebo exteriéru - schodové prvky, kuchynské, barové alebo recepčné pulty alebo dosky, konferenčné stoly, parapety, bazénové tvarovky, atypické umývadlá a vane, veľkoplošné dekory, mozaiky, krby, logotypy a veľa iných dizajnových produktov. Všetky tieto produkty sú vyrábané z obkladov a dlažieb s dizajnom podľa výberu zákazníka, dokonale na mieru.

ProCeram 5 ProCeram

Dôležitou súčasťou showroomu spoločnosti ProCeram je aj prezentácia produktov výnimočného talianskeho výrobcu nábytku Devon & Devon. Táto rodinná spoločnosť z talianskej Florencie si zakladá na láske k remeslu, viac ako storočnej výrobnej tradícii a generáciami budovanej zručnosti. Nábytok Devon & Devon je súčasnou interpretáciou ikonického dizajnu dvadsiateho storočia - kombinuje v sebe eleganciu štýlu Art Déco, viktoriánskej doby a talianskej renesancie.

Súčasťou New Living Centra je aj predajňa farieb a miešacie centrum Kolir. Tu nájdete všetky druhy farieb, ktoré môžete pri stavbe a zariaďovaní svojho domova potrebovať. Renomované značky, prvotriedne poradenstvo, profesionálne služby a nekonečne veľa farebných odtieňov na Vás čaká práve tu.

Žiadny interiér by nebol dokonalý bez doplnkov a dekorácií a na svete neexistuje interiérový dizajnér, ktorý by sa zaobišiel bez bytových textílií. Vedia to aj v rodinnej firme Konečný. Niekedy sú to vhodne zvolené tapety, inokedy závesy alebo záclony. Alebo sú to vankúše a posteľná bielizeň, ktoré sú tou pomyselnou bodkou pri vytváraní dokonalého domova, bez ktorej by to jednoducho nebolo ono.

Či už potrebujete akýkoľvek produkt, službu, alebo ste iba prišli načerpať inšpiráciu, k dispozícii je Vám štýlovo zariadená a útulná kaviareň The Living Coffee, kde si môžete príjemne posedieť a vychutnať kvalitnú taliansku kávu, čaj, prípadne sa posilniť niečím malým pod zub.

ProCeram 6 ProCeram

Náš domov si zaslúži, aby sme mu venovali pozornosť

Domov nie je iba obyčajný priestor, ktorý vlastníme a kam sa po náročnom dni iba fyzicky vraciame. Je to miesto, kde máme svoje zázemie, kde môžeme byť sami sebou a ktoré patrí iba nám. Zažívame tu chvíle vzácne ale aj úplne obyčajné. Spoločne s našimi blízkymi tu trávime čas a delíme sa o naše úspechy alebo zakopnutia. Jednoducho, domov potrebujeme pre život.

Náš domov si zaslúži, aby sme mu venovali pozornosť. A energiu, ktorú doň vložíme nám mnohonásobne vráti. A presne to si v New Living Centre uvedomujú. Koniec-koncov, práve s týmto zámerom celý koncept vznikol a poháňaný touto filozofiou od začiatku funguje. Príďte sa o tom presvedčiť sami.

New Living Center nájdete na Rožňavskej ulici číslo 4 v Bratislave. K dispozícii je Vám bezproblémové parkovanie s veľkorysým počtom parkovacích miest a to priamo pred centrom a výborná dostupnosť mestskej i medzimestskej vlakovej dopravy.

Príďte do New Living Centra načerpať inšpiráciu a sami uvidíte, že bývať štýlovo sa dá veľmi ľahko a jednoducho.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok