PR správa Ekonomika

Zmeny v používaní sociálnych sietí. Viete ako získať nových zákazníkov?

PR
7.9.2021 14:15

Vedeli ste, že komunikácia na LinkedIne vzrástla v roku 2021 o 60%. Youtube sa stal po Facebooku druhou najpopulárnejšou sociálnou platformou a využíva ho až 80% užívateľov internetu. TikTok sa stal minulý rok na istý čas najsťahovanejšou aplikáciou a predbehol tak ostatných gigantov z odvetvia. Ak ste ešte nepočuli o AdColony, je čas to zmeniť, pretože reklama v hrách má taktiež svoje miesto v digitálnej komunikácii. Facebook a Instagram sa neustále vyvíjajú a nové trendy sa objavujú každý mesiac.

Zmeny v používaní sociálnych sietí. Viete ako získať nových zákazníkov?
Volis - International

Podnikanie a sociálne siete idú ruka v ruke

Ak vás tieto témy zaujali, digitálna agentúra Volis – International si v spolupráci so SME konferencie pre vás pripravili webináre na témy Sociálne siete - ako ich využiť pre váš biznis a LinkedIn od A-Z, kde sa dozviete najnovšie trendy v tejto oblasti, ktoré vám pomôžu získať nových zákazníkov.

Webinármi vás bude sprevádzať aj Martin Volek, Google tréner roka 2021, ktorý konštatuje, že Slováci a Slovenky si pozrú viac ako 1 miliardu videí na Youtube mesačne. Dozviete sa ako vaša firma môže získať viac klientov, vďaka prepracovanému videomarketingu a aktívnej práci na Youtube.

Pomôžte ľuďom objavovať vaše výrobky a služby vo veľkom. Ľudia majú prístup do vášho obchodu z vašej stránky na Facebooku, z Instagram profilu, z reklám Instagram Shopping alebo z nákupných príspevkov a príbehov.

87% ľudí hovorí, že k nákupu ich inšpirovali práve influenceri. Spojte vašu značku s influencerom. Každý piaty Slovák hrá na svojom smartfóne nejakú hru. AdColony je platforma, kde na takýchto ľudí viete reklamne cieliť.

Ak sa chcete dozvedieť viac o programe a spôsobe prihlásenia na webináre viac informácií získate na: https://smekonferencie.sk/podujatie/socialne-siete-a-ich-vyuzitie-v-biznise/

Sociálna sieť pre profesionálov

Vedeli ste, že až 600 tisíc Slovákov a Sloveniek z biznisu je na LinkedIne. Ak je vaše primárne podnikanie v B2B sektore, tak by ste určite nemali ignorovať sociálnu sieť pre profesionálov - LinkedIn. Tá ponúka obrovské možnosti pre firmy a podnikateľov, ako zaujať tam, kde to najviac potrebujú. Je však nutné vyvarovať sa základným chybám pri zakladaní profilu. Obsah na LinkedIne je taktiež jedinečný, a pri jeho tvorbe je nutné myslieť na niektoré pravidlá. Ak všetko nastavíte správne, nič vám už nebráni v získavaní nových obchodných príležitostí. 

O programe webinárov na tému LinkedIn od A-Z a spôsobe prihlásenia sa dozviete na: https://smekonferencie.sk/podujatie/linkedin-od-a-po-z-2/

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok