V Los Angeles sa strieľalo behom halloweenskej párty

SITA TA3
1.11.2012 10:07

Minimálne štyria ľudia utrpeli zranenia pri stredajšej streľbe na pôde kalifornskej univerzity v Los Angeles. Podľa amerických médií sa streľba na halloweenskej párty ozvala krátko pred polnocou tamojšieho času.

V Los Angeles sa strieľalo behom halloweenskej párty
news.ninemsn.com.au

Losangelská polícia krátko po uzatvorení priestorov univerzity zadržala dvoch podozrivých. Jeden z postrelených je vo vážnom stave.

Stredajší incident je tak ďalším zo série tohtoročných vyčíňaní strelcov v USA. Vo februári to bola streľba na škole neďaleko Clevelandu, v marci streľba na psychiatrickej klinike v Pittsburghu, v apríli bola dejiskom strieľania kresťanská univerzita v Kalifornii, v máji vyčíňal v Arizone miestny neonacista, v júni sa zabíjalo na študentskej párty v Alabame, v júli to bola streľba v bare v Alabame. Tohtoročným vrcholom však zostáva júlové vyčíňanie mladíka v kine v coloradskej Arizone, kde zomrelo 12 ľudí. Strieľalo sa však aj v auguste v sikhskom chráme vo Wisconsine či priamo pred newyorskou Empire State Building a nedávno napríklad aj v salóne krásy v Milwaukee.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok