Prezidentovho kancelára Milana Čiča operovali

SITA
30.10.2012 21:41

Prezidentovho kancelára Milana Čiča museli náhle operovať. V nedeľu 28. októbra večer skončil na neurochirurgii na bratislavských Kramároch. "Pacient je po operácii, naďalej ostáva hospitalizovaný v našej nemocnici. Bližšie informácie o jeho zdravotnom stave na žiadosť rodiny nebudeme poskytovať,“ povedala pre portál pluska.sk hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Petra Stano Maťašovská.

Prezidentovho kancelára Milana Čiča operovali
prezident.sk

"V pondelok ráno ho operovali a verím, že jeho stav sa zlepšuje, viac k tomu neviem povedať. Nemáme žiadne nové informácie. V nedeľu sa mu urobilo zle, ešte v noci ho previezli do nemocnice a skoro ráno ho operovali. Operácia sa podarila a pacient žije. Želáme mu skoré uzdravenie a dúfam, že bude čoskoro v poriadku," povedal prezidentov hovorca Marek Trubač.

Podľa pluska.sk Trubač nevedel Čičove komplikácie špecifikovať, ani nevedel povedať, či sa kancelár na niečo dlhšie sťažoval. Na otázku, či príde prezident Ivan Gašparovič Čiča pozrieť, odpovedal, že prezident ho môže prísť pozrieť, až keď bude pán kancelár schopný pozrieť sa na prezidenta. "Je ešte krátko po operácii, musí sa zotaviť, operovali mu hlavu," uviedol Trubač.

Čič bol od decembra 1989 do júna 1990 predsedom slovenskej vlády, neskôr predsedom Ústavného súdu a od roku 2004 je vedúcim Kancelárie prezidenta. V neprítomnosti ho bude zastupovať poverený riaditeľ odboru.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok