Na záver leta i prvé jesenné dni: Oblečte si pletenú vestu ako po dedkovi

TA3/zm
24.8.2021 08:00

Pletené vesty, ktoré pripomínajú módu našich dedkov, hlásia veľký módny návrat. Aj preto sú celosvetovo známe pod názvom „grandapa vest“. Tohto trendu sa však netreba báť, rozhodne v ňom nebudete vyzerať staro.

Na záver leta i prvé jesenné dni: Oblečte si pletenú vestu ako po dedkovi
Sinsay

Pletenú alebo úpletovú vestu tento rok rozhodne potrebujete mať vo svojom šatníku. Dokážete ju nosiť na sto spôsobov, v rôznych štýloch a ešte aj od chladného leta až do treskúcej zimy. Ako si vybrať a zladiť tento kúsok, aby nepôsobil ako z dedkovho šatníka?

Vesta ako top

Kým si užívame posledné dni leta, využijete pletenú vestu namiesto akéhokoľvek iného topu. Dajte si ju pokojne na holé telo k sukni, džínsom alebo elegantným nohaviciam. Budete sa cítiť pohodlne po celý deň a zároveň ste pripravená absolvovať všetko od pracovného stretnutia až po kávu s kamarátkami.

Pletená vesta Reserved

Trendové kombinácie

Najčastejšou kombináciou trendovej grandpa vesty je ležérny look spolu s košeľou. Ak si trúfate, použite predĺženú košeľu a vestu, ktoré vám nahradia šaty. Je to dôkaz, že aj neforemný kúsok oblečenia môže vyzerať štýlovo a žensky.

Ak šatový outfit nie je pre vás a chcete sa držať nohavicovej verzie, máte na výber šortky, džínsy i klasické nohavice. Záleží len na vás, či celok povýšite na eleganciu pomocou podpätkov, alebo si zachováte mestský look doladením s teniskami či masívnymi topánkami na platforme.      

Nápady na módne kombinácie s pletenou vestou nájdete v našej fotogalérii.  

Témy: móda
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok