Hercovi Danglovi zhorelo auto, pravdepodobne išlo o úmysel

SITA
30.10.2012 09:42

Humoristovi Danovi Danglovi a jeho manželke Beáte v pondelok dopoludnia zhorelo priamo pred ich domom auto, pričom podľa polície im ho pravdepodobne niekto úmyselne podpálil.

Hercovi Danglovi zhorelo auto, pravdepodobne išlo o úmysel
SITA

"Krátko po 10:30 sme prijali prostredníctvom linky 158 oznámenie, že v obci Ivanka pri Dunaji zhorelo osobné motorové vozidlo. Audi Q7 zhorelo do tla. Privolaný expert uviedol, že vozidlo zhorelo pravdepodobne na následky úmyselného konania,” uviedla pre Topky hovorkyňa KR PZ v Bratislave Tatiana Kurucová.

Polícia sa o Danglovom zhorenom aute dozvedela od jeho susedov, a to aj napriek tomu, že humorista spolu s manželkou bol v tom čase doma. Škoda je predbežne vyčíslená na 82-tisíc eur. "Sme z toho v šoku, je to hrozné. Nechápem, ako sa to mohlo stať. Auto bolo technicky v poriadku - veď bolo relatívne nové. Využívala som ho hlavne ja. Nie som si vedomá, že by malo nejaké poškodenia, ktoré by mohli spôsobiť požiar. Netvrdím, že ho niekto úmyselne zapálil, no ani to nevyvraciam. Polícia vzala auto na expertízu. Uvidíme, čo prinesie tá," povedala Danglova manželka Beáta, podľa ktorej požiaru nepredchádzali žiadne vyhrážky.

"Žiadne telefonáty či čokoľvek iné podobného charakteru. Ani neviem o tom, že by som mala ja alebo manžel s niekým konflikt, ktorý by vyústil do niečoho takéhoto," dodala.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok