PR správa Ekonomika

Bedy.sk pomáha ušetriť váš čas a eliminovať stres z nakupovania

PR
20.8.2021 11:17

Internetové obchody sa na Slovensku tešia stále väčšej obľube. Je to hlavne preto, že v internetovom obchode dokáže zákazník nakúpiť kedykoľvek a kdekoľvek vďaka tabletu, smartfónu alebo notebooku. Nakupovanie cez internet zažilo rapídny nárast hlavne posledné mesiace, kedy sa zaviedli koronavírusové obmedzenia.

Bedy.sk pomáha ušetriť váš čas a eliminovať stres z nakupovania
Bedy.sk

Nakupovanie cez internet každoročne zažíva svoju najväčšiu sezónu od septembra do decembra, kedy vrcholí vianočná nákupná horúčka. Zákazníci sa už nechcú tlačiť v obchodných centrách, ale radšej v pohodlí domova objednávajú darčeky pre svojich blízkych cez internet. Na Slovensku momentálne funguje približne 15 tisíc e-shopov a prehľadať všetky je nemožné. Aj preto vznikol nový katalóg produktov Bedy.sk, ktorý združuje viac ako milión produktov zo stoviek overených slovenských internetových obchodov.

Produkty sú v katalógu starostlivo zaradené do prehľadných kategórií a môžete ich filtrovať podľa množstva vlastností. Bedy.sk Vám pomôže nájsť vhodný darček nielen pre vašich blízkych ale aj pre Vás. Stačí, ak si vyberiete jednu zo siedmich hlavných kategórií a môžete začať prehľadávať desiatky tisíc produktov. Všetky e-shopy, ktoré sa v katalógu nachádzajú sú overené a bezpečné. V každom zaradenom internetovom obchode zaplatíte rôznymi spôsobmi ako platba kartou, na dobierku, bankovým prevodom a tiež si môžete vybrať z niekoľkých možností dopravy.

Bedy.sk sa snaží nakupujúcim priniesť pridanú hodnotu, ktorou je veľký počet produktov v rámci jednej platformy, ktorá je rozdelená do prehľadných kategórií. Návštevník tak dokáže na jednom webe nájsť všetko cez domáce spotrebiče, televízor, posteľ do spálne až po nové topánky. Katalóg produktov združuje len overené slovenské internetové obchody, ktoré spĺňajú všetky kritéria bezpečného a pohodlného nákupu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok