Celá biela: Stavte na outfit vo farbe nevinnosti od hlavy až po päty, uberie vám roky

TA3/zm
16.8.2021 08:00

Pre bielu neplatia žiadne módne trendy ani obmedzenia. Hodí sa každému a má takú silnú moc, že dokáže ubrať každej žene pár rokov. Nie nadarmo sa jej hovorí farba nevinnosti.

Celá biela: Stavte na outfit vo farbe nevinnosti od hlavy až po päty, uberie vám roky
Sinsay

Biela je síce háklivá farba a je na nej všetko vidieť, no odetá v tejto farbe od hlavy až po päty budete pôsobiť luxusne, aj keby ste mali na sebe lacnejšie kúsky. Oplatí sa vyskúšať v letné dni, kým je pokožka krásne opálená, ale aj počas začínajúcej jesene. Aspoň presvetlíte pochmúrne dni.

Monochromatický look

Byť celá odetá v jednej jedinej farbe je trendom, ktorý si zamilujete. Ak zistíte, ktorý odtieň vám pasuje, obľúbite si konkrétnu farbu a budete si v nej nakupovať jednu vec za druhou, potom nebudete mať s monochromatickým lookom problém. Na úvod to skúste s bielou, ktorá je možno háklivá na zašpinenie, ale pasuje takmer každej žene.

Celá biela Mohito

Najjednoduchšie je začať bielymi šatmi. V takom prípade nemusíte príliš vymýšľať, čo s čím zladiť. Práve v letnej sezóne sú šaty vo farbe nevinnosti povinným kúskom. Odrážajú horúce slnečné lúče a podčiarkujú krásne opálenie.

Luxus a elegancia

Jednofarebná línia pôsobí luxusne a elegantne. Aj keď je pravda, že biely outfit nemusí byť len elegantný a sedí aj športovejším kúskom. Ak nemáte doplnky v bielej farbe a musíte siahnuť po inej, skúste zlatú alebo hnedú.

Celá biela Sinsay

Biela možno nie je vašou favoritkou tak, ako čierna, pretože kilogramy neuberá, naopak pridáva ich. No ak si zvolíte správny strih, napríklad oversized veci, ktoré sú v móde, ani kyprejšia postava pre vás nebude problémom.

Najčerpajte letnú i jesennú inšpiráciu v našej bohatej fotogalérii.    

Témy: móda
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok