Prestrihol plot a podpálil autá pred servisom. Muž spôsobil škodu v tisícoch eur

TA3 TASR
10.8.2021 16:36

V súvislosti s incidentom podpálenia áut pred autoservisom v Modre žiadajú pezinskí policajti verejnosť o pomoc pri stotožnení muža na videu, ktoré uverejnili na sociálnej sieti.

Prestrihol plot a podpálil autá pred servisom. Muž spôsobil škodu v tisícoch eur
Polícia SR - Bratislavský kraj

Muž, po ktorého totožnosti policajti pátrajú, by svojimi informáciami mohol prispieť k objasneniu zločinu, ktorý sa stal v pondelok (9. 8.). Policajti začali vyšetrovanie trestného činu poškodzovania cudzej veci.

"Doposiaľ neznámy páchateľ mal v čase okolo 3.45 h prestrihnúť pletivový plot na areáli, a tak sa dostať pred autoservis nachádzajúci sa na Dolnej ulici v Modre. Pred autoservisom sa v tom čase mali nachádzať štyri osobné motorové vozidlá a jedno nákladné motorové vozidlo. Neznámy páchateľ mal doposiaľ neznámym predmetom rozbiť bočné okná na každom tam odparkovanom vozidle a následne do každého hodiť neznámy horiaci predmet. Výška škôd takto spôsobeným požiarom sa vyšplhala na 27.000 eur," priblížila bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková.

Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť muža na videu, má verejnosť oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok